ZVEZDA OD MALENA: Ovako je Lukijan Ivanović đuskao i pevao sa 12 godina (VIDEO)

Superfinalista takmičenja "X Factor" je davne 2005. godine sa sestrom Kristinom učestvovao na "Đurđevdanskom festivalu" gde je pokazao vokalno i igračko umeće

  • 0

Lukijan Ivanović, superfinalista takmičenja "X Factor", pokazao je svoj muzički talenat još od malih nogu. Mladi kantautor iz Banjaluke je već davne 2005. godine učestvovao na "Đurđevdanskog festivalu", gde igrao i pevao zajedno sa njegovov sestrom Kristinom. On je tada imao samo 12 godina.

Da podsetimo, veliko finale "X Factora" zakazano je za 23. mart u "Kombank areni", a svoje pevačko umeće pored navedenog Lukijana Ivanovića pokazaće i Daniel Kajmakoski, Maid Hećimović, bend "Doktori" i, jedina dama među preostalim kandidatima, Tamara Milanović.

Devojka iz Majura kod Jagodine već se uvekilo sprema za superfinale a nastup u "Areni" posvećuje bratu Duletu:

- Uvežbavam pesme za superfinale, učim koreografiju, biram garderobu…Veliku podršku, kao i uvek, imam od porodice, posebno od mog starijeg brata Duleta koji je moj najveći oslonac za sve bitne stvari u životu, on me je naučio da verujem u sebe - rekla je Tamara.

Pogledajte nastup Lukijana Ivanovića i njegove sestre Kristine na "Đurđevdanskom festivalu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA