DROGA JE SKUPO KOŠTALA: Sili preti 10 godina zatvora! (FOTO)

Ispostavilo se da se pre Ezelovog hapšenja, njegova devojka Džansu svakodnevno čula telefonom sa njim i pričali su u šiframa. Sili je zabranjeno da napušta Tursku, a otud i razlog za njeno odsustvovanje sa javne scene

  • 4

Najpopularnijoj turskoj glumici Džansu Dere, koja glumi "Silu" u istoimenoj seriji, zbog navodne trgovine drogom sa dečkom Kenanom Imirzaliogluom, iz serije "Ezel", preti zatvor do 10 godina! Naime, policija navodno već mesecima prati i prisluškuje glumicu, koja je u šiframa pričala sa Ezelom.

Kenana su prošlog leta uhapsili u akciji suzbijanja trgovine narkoticima, a optužen je da je konzumirao kokain, ekstazi i marihuanu. Budući da je Ezel u vezi sa Džansu, policija je nedavno pozvala i nju na ispitivanje, a prethodno su je navodno pratili. Posumnjali su da joj je Kenan ilegalno davao lekove protiv depresije.

Ispostavilo se da su se pre Kenanovog hapšenja, svakodnevno čuli telefonom i pričali su u šiframa. Sili je zabranjeno da napušta Tursku, a otud i razlog za njeno odsustvovanje sa javne scene. 

Ukoliko se dokaže da je Sila kriva, mogla bi da dobije kaznu od dve do 10 godina zatvora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • YugoBosnjak

    21. mart 2014 | 15:40

    To su isti oni koji su demonstrirali protiv Erdogana i palili prelijepe ulice Istanbula.Dobro situiranu puni para i plitke pameti nisu znali vise sta hoce samo im jos droga falila da im ispije i to malo mozga sto imaju.Sve bi njih trebao Erdogan strpati tamo gde bi imali vremena razmisljat o svojim postupcima .Sam Bog ih je kaznio jer im udarila slava i pare u glavu pa im je falilo da urlaju po ulicama Istanbula za evropske spijune.

  • dragana-dagi

    21. mart 2014 | 16:15

    xaxaxax...sta se desava pa nije ni cudo sto je tako mrsava....

  • nataša

    23. mart 2014 | 20:54

    Jel to stvarno za silom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA