Ona ima najviše pratilaca na Fejsbuku!

- Ne mogu da verujem! Uvek sam htela da imam mnogo prijatelja ali nikada nisam ni sanjala da će ih biti ovoliko... 86 miliona! - napisala je oduševljena Šakira

  • 4

Kada bi se pravila anketa koja poznata ličnost ima najviše pratilaca na Fejsbuku, verovatno bi 90 odsto ljudi reklo Džastin Biber, a ostali... Bijonse. I svi bi pogrešili jer nova rekorderka je Šakira sa više od 86 miliona lajkova!

Da budemo precizni, u trenutku pisanja ovog teksta kolumbijska pevačica je imala 86.593.000 pratilaca, dok je Rijana zaostajala za nekih 300.000 lajkova. Treći je Eminem sa 84.030.000 folovera.

- Vau! Upravo su mi rekli da imam napraćeniju stranicu na Fejsbuku! Ne mogu da verujem! Uvek sam htela da imam mnogo prijatelja ali nikada nisam ni sanjala da će ih biti ovoliko... 86 miliona! Veoma sam počastvovana i ne mogu dovoljno da vam se zahvalim na vašoj podršci. Veoma sam srećna što vas imam - napisala je oduševljena Šakira u svojoj poruci obožavaocima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA