EXIT pokreće zimski festival na olimpijskoj Jahorini!

Nakon što je 2014. godine pokrenuo Sea Dance na Jazu, zatim Revolution u Temišvaru, a od ove godine i Sea Star u Umagu, EXIT tim pokreće novi festival koji će biti održan od 15. do 18. marta naredne godine na olimpijskoj Jahorini

  • 4

Na današnjoj konferenciji za novinare, u hotelu Bistrica, ozvaničena je saradnja EXIT festivala i Olimpijskog centra "Jahorina".

Nakon što je 2014. godine pokrenuo Sea Dance na Jazu, zatim Revolution u Temišvaru, a od ove godine i Sea Star u Umagu, EXIT tim pokreće novi festival koji će biti održan od 15. do 18. marta naredne godine na olimpijskoj Jahorini.

Program festivala biće koncipiran kao dnevni i noćni, po formuli 2+2 koja je korišćena i za izuzetno uspešni Sea Star festival u Istri. Prvi dan festivala podrazumevaće večernju žurku zagrevanja, da bi naredna dva dana bio otvoren u svom punom kapacitetu i danju i noću, dok je četvrti dan rezervisan za dnevnu završnu žurku. Više informacija o novom festivalu, njegovom imenu, ali i imenima prvih izvođača, biće saopšteni uskoro, a prve ulaznice po najpovoljnijim, promotivnim cenama biće dostupne i pre početka zimske sezone.

Muzički festivali u planinskim centrima su u velikom usponu širom sveta, a samo u Evropi je potražnja već premašila ponudu ovakvih događaja. EXIT tim u saradnji sa Olimpijskim centrom "Jahorina" planira da novi festival u relativno kratkom roku pozicionira među najznačajnije zimske muzičke festivale na sceni.

Foto: Promo/OC Jahorina

Ovim je i Jahorina uvrštena među atraktivne destinacije u regionalnoj mreži festivala koje organizuje EXIT tim, čime se nastavlja povezivanje regiona kao osnova društvene misije EXIT festivala. Dodatno, region jugoistočne evrope biće pozicioniran kao jedna od najatraktivnijih destinacija za omladinski i festivalski turizam koji je u velikom usponu u svetskim okvirima.

Takođe, pored novih zemalja regiona i promocije ovdašnjih destinacija u svetu, EXIT tim nastavlja da razvija i celogodišnje, 365-dnevno iskustvo u kojem svake godine nudi sve više događaja i festivalskih dana. I ove godine, u prvom, promotivnom talasu prodaje ulaznica za EXIT festival biće dostupne ulaznice i za ostale festivale, i to po prvim, promotivnim cenama, kako pojedinačno, tako i u paketu sa uštedama koje će ići i do 80 odsto.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Robin Hud

    16. oktobar 2017 | 18:42

    Bravo za inicijazivu i potvrdu regionalnosti ovoga festivala. Bravo za devojke i momke iz Egzit price !

  • Rs

    16. oktobar 2017 | 19:52

    Napokon nesto dobro , Jahorina je olimpijska planina i mema ih mnogo u svijetu , steta da ovako propada iz godine u godinu . Bravo za sklopljen posao !

  • BASA

    17. oktobar 2017 | 08:06

    Sve cestitke organizatorima EXIT-a ! Bravo mladi , samo napred !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA