Neumoran za hitove: David Guetta na EXIT donosi i novi singl u kojem mu peva Sia (VIDEO)

"Flames" donosi Siu u njenom najboljem izdanju, sa neverovatnim, jakim i emotivnim glasom, dok čuveni DJ, kao i u svakoj pesmi do sad, donosi potpuno zarazan beat koji još jednom dokazuje zbog čega je jedan od najpopularnijih muzičara na svetu

  • 1

Zvezda ovogodišnjeg EXIT festivala Dejvid Geta objavio je novi singl "Flames", u kojem mu ponovo peva jedna od najaktuelnijih pevačica današnjice, Sia.

Ovo je četvrti put da ovo dvoje muzičara sarađuju, a njihovi prethodni hitovi "Titanium", "She Wolf" i "Bang My Head" imaju preko milijardu i po pregleda na Youtube-u!

"Flames" donosi Siu u njenom najboljem izdanju, sa neverovatnim, jakim i emotivnim glasom, dok čuveni DJ, kao i u svakoj pesmi do sad, donosi potpuno zarazan beat koji još jednom dokazuje zbog čega je jedan od najpopularnijih muzičara na svetu.

- Ja sam ogroman fan Sie i imamo odličnu zajedničku prošlost. Nešto ludo se desi kada radimo zajedno – naša pesma "Titanium" potpuno je okrenula naglavačke stvari, za oboje. Ona je bila super indi umetnik, koja nije bila pop izvođač u klasičnom smislu, ali onda smo napravili "Titanium" i meni se stvar toliko dopala da nisam hteo da je dam bilo kome osim nje jer je niko ne peva tako. I ona je rekla: "Ok, ali to je moja poslednja pesma i neću da idem na turneje ili radim bilo kakve promocije...". Ali ispostavilo se da je ova pesma promenila naše živote – ispričao je Geta za "Independent" o saradnji sa Siom.

Francuska DJ zvezda, koja će ove godine zatvoriti EXIT festival, rekao je i kako je srećan što je Sia posle ovog hita postala planetarno popularna.

- Ona zaslužuje sav taj uspeh i presrećan sam što smo opet radili zajednoo na "Flames". Ona je vrlo odan saradnik i uvek je raspoložena da radimo zajedno, iako je sada ekstremno popularna i ja to veoma cenim – dodao je Geta.

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA