Pre nekoliko godina noga joj je amputirana nakon što ju je bivši dečko pregazio, a sada učestvuje na izboru za MIS BUM BUM! (FOTO) (VIDEO)

Brazil će i ove godine dobiti svoju najlepšu guzu, a na popularnom takmičenju učestvuje ukupno 27 devojaka

  • 0

Tradicionalno takmičenje "Mis Bum Bum" i ove godine je privuklo ogromnu pažnju, a ponosne vlasnice najboljih guza Brazila, od kojih će samo jedna poneti laskavu titulu, prošetale su ulicama Sao Paola.

Mis Bum Bum jedva dočekala da se skine za Mesija! Čekala ga posebna poruka na najboljoj guzi Brazila (FOTO)

Obdarene Brazilke, njih ukupno 27, u crnim kupaćim kostimima zaustavile su saobraćaj, a svojim guzama zaludele su planetu.

Foto: Profimedia/AFP

Ove godine na takmičenju učestvuje i Plejbojeva zečica, koja je inače prva Amerikanka koja se takmiči, a koja voli i muškarce i žene.

Publika će odlučiti koja će se od ovih 27 devojaka takmičiti u novembru, kada će biti izabrana najlepša guza Brazila.

Foto: Profimedia/AFP

Zanimljivo je da se ove godine na izbor prijavila i brazilska manekenka Rubia Machado (29), kojoj je pre nekoliko godina amputirana noga, kada ju je bivši dečko pregazio.

Foto: Profimedia/AFP

Do finala će stići 15 devojaka, a prošlogodišnja vlasnica najlepše guze Brazila jeste Erika Kanela, koja je dosvojila 25.000 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA