ŠOKANTAN PREOKRET: Anđelina i Bred odustali od razvoda, a razlog je potpuno NEOČEKIVAN?!

- Već nekoliko meseci njih dvoje se nimalo ne trude oko parnice, i više niko ne veruje da će se uopšte razvesti - tvrdi izvor blizak holivudskom paru

  • 4

U septembru 2016. Anđelina Džoli je podnela zahtev za razvod braka od Breda Pita, i bilo je samo pitanje koliko će trajati brakorazvodna parnica. Međutim, usledio je totalni šok, i američki mediji tvrde da je slavni par odustao od razvoda, kao i da je Anđelina spremna da se pomiri sa Bredom.

Ja sam emotivni retard, zbog alkohola sam izgubio porodicu: Šokantan prvi intervju Breda Pita posle razvoda od Anđeline!

Svašta se pisalo u prethodnih 10 meseci, da je Bred varao Anđelinu, da je ona oterala njega, da je kriva njena anoreksija, kao i Bredovo pijančenje...

A istina je, kao i uvek, negde između, i kako navodi magazin US Weekly, sve se promenilo u maju nakon Pitovog intervjua časopisu GQ, u kojem je on priznao da ima veliki problem sa alkoholizmom, kao i da je počeo sa lečenjem.

Foto: Tanjug/AP

- Razvod je otkazan. Već nekoliko meseci njih dvoje se nimalo ne trude oko parnice, i više niko ne veruje da će se uopšte razvesti - tvrdi izvor blizak holivudskom paru.

Jedan od prijatelja Džolijeve kaže da ju je Bredova pokajnička izjava oduševila, kao i da je ona spremna da ga primi nazad ukoliko on dokaže da je posvećen porodici.

Foto: Tanjug/AP

- Pit koji je ostavio piće, to je sve što je ona uvek želela. Svi misle da će njih dvoje ponovo biti zajedno, i ne bi bilo iznenađenje i da javno potvrde da su se pomirili i odustali od razvoda - navode višestruki izvori iz okruženja Breda i Anđeline.

Foto: AP/Tanjug

Koliko ima istine u ovim glasinama, videćemo u narednim mesecima, ali činjenica je da bi eventualno pomirenje predstavljalo vest godine, bar kada su tabloidi u pitanju...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA