Leonardo Dikaprio i Irina Šajk skupili pare za Srbiju i borbu protiv trgovine ljudima (FOTO)

Ovo je Unitasova treća po redu humanitarna gala večera u NY, u cilju prikupljanja sredstava za borbu protiv trgovine ljudima u Srbiji

  • 9

Ove nedelje u Capitale hall-u, centru Manhatna održana je treća po redu Unitasova humanitarna gala večera, koja je namenjena prikupljanju sredstava za projekte borbe protiv trgovine ljudima u Srbiji i svetu.

Veliki broj svetski poznatih ličnosti je prisustvovalo gala večeri i podržalo Unitas fond i njihovu borbu protiv trgovine ljudima.

Time su omogućili da projekti koji su realizovani prošle godine u Srbiji, budu nastavljeni i u narednom periodu. Svoju podršku ovom dogđaju pružili su glumac Leonardo Dikaprio, model Irina Šajk, glumac Adrein Brody, umetnik Gene Simmons, kao i skoro cela postava Victoria secret modela, aktivisti koji su svesni da ovom problemu, jedino zajeničkim snagama možemo da stanemo na put ako širimo svest da je on deo naše svakodnevnice.

O Unitas Fond-u: Unitas Fond je internacionalna neprofitna humanitarna organizacija koja je osnovana 2011. godine i bavi se prevencijom i edukacijom dece i omladine o trgovini ljudima.

Zajedno sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Centrom za zaštitu žrtava trgovine ljudima, Unitas Fond je razvio program "Prevencija i edukacija dece i omladine o trgovini ljudima", gde je ovim putem edukovano  80 strucnjaka iz 17 školskih uprava, kao i destine hiljada nastavnika, učenika i roditelja širom Srbije.

Foto: Promo/ Unitas fond

U partnerskim sa Crvenim krstom Srbije, Unitas Fond takođe vrši edukaciju i prevenciju dece od 3 do 7 godina, gde je u protekloj godini informisano više hiljada mališana, tokom zajedničkih akcija koje su organizovane. Unitas fond veruje da jedino zajedno možemo da se borimo protiv ove kiminalne radnje i timeomogućimo sigurno odrastanje dece širom planete.

O trgovini ljudima: Trgovina ljudima je moderni oblik ropstva, koji uključuje trgovoinu ljudima u komercijalne svrhe, kao svrhu eksploatacije. Svake godine milioni muškaraca, žena i dece po celom svetu, uključujući i Srbiju postaju žrtve trgovine ljudima. Trgovina ljudima je prikirven zločin, jer žrtve retko  kad dobiju mogućnost da se obrate za pomoć usled jezičkih  i drugih barijera, praćenih strahom od trafikera i nepoverenja u pravno-krivični sistem.

Foto: Promo/ Unitas fond

Poznate ličnosti koje su prisustvovale događaju u Njujorku: Ron Burkle, Irina Shayk, Anna Ewers, Natasha Poly, Daria Strokous, Leonardo DiCaprio, Adrien Brody, Nico Tortorella, Victoria’s Secret Angel Lais Ribeiro, Toni Garrn, Life of Kylie’s Jordyn Woods, Barbara Fialho, Sebastian Stan, Andreja Pejić, Valentina Zelyaeva, Hanne Gaby Odiele, Heather Marks, Maria Gorges, Daphne Groeneveld, Amanda Stephen, Ginta Lapina, Gene Simmons, Rachel Hilbert, Fabiola Beracasa, Ebonee Davis i mnogi drugi.

Foto: Promo/ Unitas fond

Foto: Promo/ Unitas fond

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M.K.

    19. septembar 2017 | 18:43

    Svaka cast za humanitarnu akciju a di caprija bas gotivim kao glumca 🙌

  • Miloš

    19. septembar 2017 | 21:08

    Irina Šajk najlepša žena na svetu

  • sofija

    20. septembar 2017 | 07:58

    kod nas ne prica se uopste o trgovini ljudima.kako oni znaju vise o ovom teskom problemu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA