≫ 

Izletelo joj: Kim Kardašijan u programu uživo potvrdila da čeka treće dete i koji je pol bebe (VIDEO)

Poznata starleta postaće majka po treći put

  • 3

Kim Kardašijan slučajno je otkrila da očekuje treće dete i to ćerkicu. Američka starleta je gostujući u emisiji voditeljke Elen Dedženeris ispričala da je tokom vikenda imala zabavu povodom rođenja novog deteta i ispričala detalje koji nisu do sada bili poznati javnosti

- Mislila sam da stvarno imam zabavu povodom rođenja novog deteta, jer sam želela da moj ćerka Nort oseti i shvati da nešto dolazi. Ljudi su doneli igračke i poklone, i Nort ih je otvarala narednog dana i rekla mi je: "Mama, budući da moja sestra još nije tu, mislim da sve njene igračke treba da budu u mojoj sobi. Ja ću se igrati sa njima i učiniću sve da one budu ok za nju - rekla je Kim voditeljki i tako otkrila da će njena treće dete biti devojčica.

- Nort je veoma oduševljena zbog toga - istakla je Kardašijanova.

Pogledajte snimak u kojem Kim Kardašijan otkriva da očekuje treće dete koje će biti ženskog pola:

Kako se priča, Kim i njen suprug Kanje Vest odlučili su se da njihovo treće dete rodi surogat majka, budući da je Kardašijanova imala komplikacije prilikom drugom trudnoće.

Podsetimo, Kim i Kanje imaju trenutno dvoje dece, ćerkicu Nort i sina Sejnta.

Foto: Tanjug/AP/Invision

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA