≫ 

Britni Spirs uhvaćena sa 12 godina mlađim dečkom, a tek da vidite kakva je FRAJERČINA! (FOTO)

Sem i Britni izgledaju zaljubljeno do ušiju, a zagrljaji su samo pljuštali

  • 7
Foto: Profimedia/Pacific coast news

Pop zvezda Britni Spirs, nakon svih skandala koji su je pratili, konačno je srećna i zadovoljna!

"Ubice mog oca" odlaze sa RTS-a, evo na kom kanalu ćete ih gledati od 18. decembra!

Britni trenutno uživa u ljubavnoj vezi sa znatno mlađim momkom, profesionalnim trenerom i modelom Semom Asgarijem, koji ima samo 23 godine i od Britni je mlađi čak 12 godina.

Sem se sa porodicom iz Irana doselio u Veliku Britaniju, a sa pop zvezdom se upoznao 2016. godine na snimanju spota za njenu pesmu "Slumber Party".

Odmah su se dopali jedno drugom, a Sem je iskoristio priliku i ostavio svoj broj telefona pevačici. Međutim, Britni mu se nije odmah javila, već je prošlo izvesno vreme do prvog telefonskog poziva.

Foto: Profimedia/Zuma Press - Entertaiment

Sačuvala sam njegov broj i osećala sam se čudno, pet meseci kasnije pronašla sam ga u torbi i pomislila "ovaj dečko je baš sladak". Tako sam odlučila da ga pozovem na sastanak i od tada smo zajedno - otkrila je Britni za "US Weekly".

Foto: Profimedia

Britni je na sportski sastanak sa Semom povela i sinove, pa su svi zajedno porodično uživali u utakmici, a da je bilo napeto i da nisu propuštali nijedan momenat svedoče i fotografije.

Sem je prava atrakcija na internetu, pa ga na Instagramu prati više od 450.000 ljudi, koji ga svakodnevno obasipaju brojnim komplimentima na račun njegovog izgleda.

A, kako i ne bi...

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA