≫ 

Zbog ove fatalne Srpkinje se holivudski glumac odrekao svoje porodice! (FOTO)

Kristijan Bejl je u braku sa Sandrom Blažić već 17 godina, a ovaj srećni par ima i dvoje dece ćerkicu Emelin i sina Jozefa

  • 8

Poznati glumac Kristijan Bejl je već 17 godina u braku sa američkom agentkinjom srpskih korena Srboslavom Sandrom Blažić.

Sandra je dete srpskih emigranata koji su šezdesetih godina emigrirali u Ameriku. Glumac se godinama zaklinjao da brak nije za njega, zbog loših odnosa u svojoj porodici u kojoj ni jedan brak nije uspeo. Ali, njegovo mišljenje se drastično promenilo kada je upoznao asistentkinju Vinone Rajder, Sandru, koja ga je zavela već pri prvom susretu.

Rodila je 3 dece, uvek je zakopčana do grla... Voditeljka Slagalice oborila s nogu u PRESEKSI haljini, a tek GUZU da joj vidite! (FOTO)

Njegov izbor se nimalo nije svideo njegovoj majci i sestri, pa su se Bejlovi često svađali. Situacija je kulminirala kada je u hotelskoj sobi izbila žestoka svađa, nakon koje je Kristijan iz hotela izbacio majku i sestru i odrekao ih se.

Foto: Tanjug/AP/Chris Pizzello/Invision

- Moja supruga je neverovatno jaka žena. Ona je neverovatno snažna i otresita, ne trpi nikakve gluposti i zato je volim. Kako se ponašam kod kuće, to dosta zavisi i od uloge za koju se pripremam ili trenutno glumim, ali Sibi se to sviđa i misli da je to kul - rekao je Kristijan o svojoj ženi.

- To možete gledati na dva načina: s jedne strane neko bi rekao "jadna žena, sigurno joj nije lako nositi se sa svim tim", a s druge strane možete joj zavideti i reći "kakva srećnica, u isto vreme može biti sa toliko različitih muškaraca"  - objasnio je Bejl kada je pričao o lepoj Sandri, koju u Americi oslovljavaju sa Sibi.

Kristijan i Sandra imaju dvoje dece, ćerku Emelin i sina Jozefa.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marčelo

    5. decembar 2017 | 13:03

    Uh,Srpkinhe naše lepe..nema vam ravnih,što jes,jes..

  • sanco pansa

    5. decembar 2017 | 12:34

    On je genijalan! A tek sada kad znamo da mu je bracni saputik Srpkinja! 🙏☺️🤞🤡👏👏👏

  • Nada

    5. decembar 2017 | 14:19

    Pametan Covek !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA