Izašla je na binu, počela da se skida i svi su zavrištali, a onda je seksi Irina pokazala šta može da uradi sa moćnim grudima i guzom! (VIDEO)

Irina Ševčenko je trbušnim plesom oduševila publiku i žiri u gruzijskom "Talentu"

  • 3

Kada se u gruzijskoj verziji emisije "Ja imam talenat" pojavila Irina Ševčenko, niko nije očekivao nastup za pamćenje, ali ona je izvela trbušni ples koji je šokirao gledaoce i obišao svet.

Anđelini neće biti dobro: Bred Pit je u vezi sa 26 godina mlađom glumicom?!

Bujna Irina je zakopčana do grla izašla na binu, a potom je krenula ludnica - skinula je mantil, sevnule su njene ogromne grudi, i članovi žirija su počeli da vrište, a potom im se i publika pridružila kada je Ševčenko pokazala šta sve može da uradi sa guzom i poprsjem.

Ovaj trbušni ples je izazvao hiljade različitih komentara na društvenim mrežama, ali jedno je sigurno, sada svi znaju ko je Irina Ševčenko.

Pogledajte Irinin dinamitni nastup:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joksa

    16. decembar 2017 | 15:27

    I ko se Pali na ovo sta ja i'mam od ovoga bice mi devojka nee znam zbog cega ovo zene rade valjda da see bolje prodaju primetice ih neki mutivoda sa lovom jel to prizeljkuju ili ne znam sta ajde svi da setamo goli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA