ŠOKANTNO OTKRIĆE! Pištolj kojim je ubijen Tupak pronađen još pre 19 godina, a onda je NESTAO bez traga!

Još 2006. je utvrđeno da je "glok" koji je pronađen 1998. u predgrađu Los Anđelesa, oružje iz kojeg je ubijen slavni reper, ali policija je to krila od javnosti

  • 5

Više od 20 godina posle ubistva Tupaka Šakura u Las Vegasu, njegova smrt ne prestaje da intrigira javnost, a kao bomba je odjeknula informacija da je policija pronašla oružje kojim je zločin počinjen još 1998.

Raskid koji je pogodio svet: Procurelo emotivno pismo u kome Tupak ostavlja Madonu

Ubice slavnog repera nisu otkrivene, a Tupakova smrt je predmet brojnih teorija zavere. Zato i ne čudi što je veliku pažnju privukao dokumentarac "Who Killed Tupac?", u kojem se po prvi put navodi da je oružje kojim je ubijen Šakur, pronađeno još 1998. u Komptonu, ozloglašenoj četvrti Los Anđelesa.

Jedan od stanovnika Komptona je pištolj "glok" pronašao 30. maja 1998. u dvorištu svoje kuće i to prijavio policiji. Dve godine kasnije, policija Los Anđelesa je preuzela zajednički registar nad zaplenjenim oružjem.

Foto: Profimedia/Paramount/Courtesy Everett Collection

Početkom 2006. zamenik šerifa T. Brenan je prepoznao adresu na kojoj je pištolj nađen, i na kojoj je živela devojka člana bande "Crip", sa kojim je Tupak svojevremeno bio u sukobu.

Brenan je odmah zatražio balističko testiranje oružja, i ispostavilo se da je to zaista oružje sa kojim je ubijen Šakur.

I tu počinje nova zavrzlama - bilo je logično da pištolj odmah bude poslat u Las Vegas, jer tamo se vodi istraga Tupakovog ubistva, ali čelnici policije Las Vegasa kažu da pištolj nikada nije stigao do njih.

Sa druge strane, iz policije Los Anđelesa ne žele da kažu gde se u ovom trenutku nalazi oružje.

Takođe, priča se da su federalni istražitelji tražili da se oružje ne preda policajcima iz Las Vegasa, i da se podatak o pronalaženju čuva u tajnosti, kako se počinioci ne bi alarmirali i eventualno pobegli...

Kao i mnogi drugi detalji vezani za Tupakovo ubistvo, i ovo obrazloženje zvuči čudno - u svakom slučaju, misterija "gloka" kojim je u septembru 1996. ubijen Tupak, još nije razrešena...

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Antifa

    17. decembar 2017 | 19:29

    Gledao sam film o njemu, znade se dobro kome je smetao, divlji zapad je divlji zapad gdje lova caruje i za nju sve rade.

  • milano

    17. decembar 2017 | 22:07

    prozivao je sataniste.

  • knjaz miloš

    18. decembar 2017 | 08:29

    čim EF-BI-AJ neće da otvori taj dosije....tu je nešto mutno..... on I stoje iza njega zato što je lik bio važna figura na sceni i spreman je bio da pokrene nadu ljudi.... za promene u državi.... nema ti mafijaški obračuna....država ga ubila jer je bio veoma uticajan n mladost... 90 ih godina....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA