Majkl Grejsi donosi muzički spektakl na veliko platno (FOTO) (VIDEO)

"Veličanstveni šoumen" od 28. decembra u bioskopima

  • 0

Australijski reditelj Majkl Grejsi predstavlja svoj rediteljski debi, film "Veličanstveni šoumen", inspirisan legendom američke pop kulture P.T. Barnumom.

U pitanju je inspirativna priča o vizionarima koji su se uzdigli ni iz čega kako bi stvorili očaravajući spektakl koji je postao svetska senzacija - cirkus. Domaća publika će od 28. decembra imati priliku da zakorači u čarobni svet mašte čoveka koji je imao za cilj da dokaže da život može da bude najuzbudljiviji šou od svih.

Foto: Promo

"Veličanstveni šoumen" je mjuzikl pun zaraznih pop numera, glamuroznih plesnih tačaka, i scena koje slave moć performansa, ljubavi i vere u sebe. Grejsi je povezao originalne numere, Oskarom nagrađenih kompozitora, Džastina Pola i Bendža Paseka (La La Land), sa multi talentovanom glumačkom ekipom, predvođenom Hju Džekmanom, dobitnikom nominacije za Oskara.

Grejsi vidi Barnuma kao pionira današnjih vizionara i preduzetnika koji su napravili revoluciju u društvenom životu, kao što su Stiv Džobs i Džej Zi. "Veličanstveni šoumen" je muzička oda snovima, a ne biografski film, iako je fokus na Barnumovom ubeđenju da probleme svakodnevnog života možemo da pretvorimo u carstvo čuda, znatiželje i različitosti.

Foto: Promo

- Publika koja je doživela P.T. Barnumov spektakl, bila je potpuno prebačena u svet neuobičajenog, a mi smo se potrudili da postignemo taj efekat u filmu na moderan način - ističe Grejsi.

Uloga P.T. Barnuma pripala je sjajnom Hju Džekmanu, a pridružili su mu se i Zek Efron u ulozi Barnumovog partnera, Filipa, Mišel Vilijams kao Barnumova žena, Čeriti, Rebeka Ferguson kao švedska super zvezda, Dženi Lind, i Zendaja kao igračica na trapezu, En Viler.

Foto: Promo

"Veličanstveni šoumen" stiže u bioskope širom Srbije od 28. decembra, a od 21. decembra je planirano pretpremijerno limitirano prikazivanje filma u bioskopima Cineplexx, CineStar i Cine Grand Capitol Park Rakovica. Dok čekamo da ovaj muzički spektakl stigne na veliko platno, zavirimo u svet mašte u prvom insertu iz filma "Veličanstveni šoumen".

Foto: Promo

Snimi svoju grupu kako pleše uz glavnu numeru iz filma "Veličanstveni šoumen" i osvoji vredne nagrade

Inspirisani filmom "Veličanstveni šoumen" pokrenut je plesni konkurs u kome svi koji vole ples mogu da osvoje vredne nagrade. Potrebno je da se snimite dok plešete uz numeru iz filma "This is me", okačite na Fejsbuk uz hešteg #ovosmomi, a najkreativnija grupa osvojiće nagradu od 200 evra! Učesnici mogu biti profesionalni plesači, ali i oni koji vole da plešu i osećaju se dobro dok to rade. Konkurs traje do 14. januara, a inspiraciju za koreografiju učesnici mogu pronaći na oficijelnom plesnom tutorijalu iz filma ovde. Sve dodatne informacije o konkursu možete pronaći na sajtu mcf.rs.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA