Eminema svi dobro znate, a njegova seksi ćerka danas puni 22 godine i vrelim fotkama žari i pali društvenim mrežama! (FOTO)

Hejli je napunila 22. godine, a ovom rođendanskom fotografijom skrenula je pažnju na sebe

  • 1

Hejli Skot, najstarija ćerka popularnog američkog repera Eminema, za svoj 22. rođendan objavila je na svom Instagram profilu fotografiju kojom je pokazala da je sada, zaista, već velika devojka.

Zgodna Hejli sama sebi je poželela srećan rođendan, dok su joj momci u nedogled pisali poruke u kojima su je hvalili i "nudil se" da joj budu emotivni partneri.

Na fotografiji, Hejli leži na crvenom dvosedu, na sebi ima preuske farmerice i belu majčicu ispod koje nema brushalter, pa su joj gole grudi delimično "ispale"...

Foto: Instagram/hailiescott1

Inače, Hejli je odrasla sa sestrom od tetke Alianom, koju su Eminem i Kim usvojili jer njena majka nije bila u stanju da se brine o ćerki.

Foto: Instagram/hailiescott1

Njih dve imaju i mlađu sestru Vitni, devojčicu koju je Kim dobila iz veze sa drugim muškarcem.

Seks bez cenzure, pa surovo ubistvo: Ovo je najbrutalnija scena u "Senkama nad Balkanom" koju su svi bez daha gledali (FOTO)

Eminem je na kraju dobio puno starateljstvo nad Vitni, a 2005. godine ju je i legalno usvojio.

Foto: Instagram/hailiescott1

Inače, Eminem i Kim Maters, svojevremeno su punili novine naslovima o svojim burnim odnosom. Par je bio u vezi od srednje škole, 1996. godine su dobili Hajli, a 1999. godine su se venčali. Međutim, već 2001. godine su se razveli.

Foto: Instagram/hailiescott1

Za pet godina par je ponovo uplovio u bračnu luku, a za nekoliko meseci njihov brak je opet okončan. Slavni reper haos u svom životu iskazivao je kroz pesme, a neke od najpoznatijih su "Kim", "Stan" i pesma posvećena Hajli - "Hailie's Song"

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA