U njegovu čast, podignite čašu i naglas recite: "Volim te": Porodica Džordža Majkla emotivnom porukom obeležila godišnjicu njegove smrti

Majklov otac Džek i sestre Joda i Melani su na pevačevom sajtu objavili dirljivu poruku

  • 1
Džordž Majkl Foto: Tanjug/AP

Porodica pokojnog Džordža Majkla je na njegovom sajtu objavila dirljivo pismo kojim je obeležila prvu godišnjicu njegove smrti.

Osam meseci posle smrti, predstavljena nova pesma Džordža Majkla (VIDEO)

Da podsetimo, Džordž Majkl je 25. decembra 2016. preminuo u 54. godini u svom domu, a njegov otac Džek i sestre Joda i Melani su uz Majklovu sliku iz detinjstva, u svojoj poruci, između ostalog napisali:

Foto: georgemichael.com

- Jog (Džordž), koji je voleo Božić i uvek se nadao da će pasti sneg, želeo bi da svi vi koji ste ga voleli i divili mu se, da zastanete na trenutak, podignete čašu, uživate u njegovoj muzici i setite ga se sa radošću, i potrudite se da provedete što više vremena sa porodicom i prijateljima, i cenite to.

- Jog je delio svoju muzikku sa svima nama, i mnogi od vas koji ste duboko povezani sa njegovim tekstovima, ipak, sa druge strane, u svoijim životima čuvate ta važna osećanja i reči u sebi, i to su često najteže stvari da se izgovore naglas.

- Pa, ako možete, u njegovu čast ove godine, udahnite duboko i naglas recite: "Volim te"... Mi svi mislimo da imamo vremena za to, zar ne? Ali, možda, vreme vam ističe...

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA