Sin Hjua Hefnera je odrastao u vili sa zečicama, a njegova životna priča je nešto o čemu mnogi maštaju!

Kuper Hefner ima 26 godina, a na društvenim mrežama često objavljuje fotografije iz svog svakodnevnog života, na čemu bi mu mnogi pozavideli

  • 2

Foto: Instagram/cooperbhefner

Kuper Hefner je najmlađi sin osnivača "Plejboja" Hjua Hefnera i prema svemu sudeći je njegov naslednik. Kuper ima 26 godina, a već je stekao neka zavidna iskustva i položaje. Trenutno ima titulu glavnog kreativnog direktora "Playboy Enterprisea", a i vojnik je kalifornijskih odbrambenih snaga.

Na Instagramu ga prati 106. 000 ljudi, a veren je sa glumicom Skarlet Bern koja se proslavila ulogom Pensi Perkinson u filmu "Hari Poter".

 

Објава коју дели Cooper Hefner (@cooperbhefner) дана

 

Njegova majka Kimberli Konrad je lepotica koja je 1989. godine odabrana za Plejbojevu zečicu godine. Iste godine se udala za Hjua, a 1991. su dobili Kupera. Kuper ima i starijeg brata Marstona sa kojim je odrastao u Plejbojevoj vili.

Kada su se Hju i Kimberli rastali 1998. godine, Hefner je svojoj supruzi sagradio kuću odmah pored Plejbojeve vile, a Kuper i Marston su živeli u obe kuće.

Kuper se "Plejboju" pridružio sa 21 godinom, ali 2016. godine je na kratko napustio firmu.

 

Објава коју дели Cooper Hefner (@cooperbhefner) дана

 

- Hteo sam učestvovati u izgradnji relevantne strategije brenda, strategije koja može približiti "Plejboj" mojoj generaciji. Međutim, postalo mi je jasno da to neće biti moguće zbog tadašnjeg vođstva "Plejboja" pa sam otišao, iz protesta - izjavio je on jednom prilikom za "New York Post".

Tokom njegovog odsustva magazin je prestao sa objavljivanjem golih fotografija, pa je broj pretplatnika drastično opao. Međutim, ubrzo se vratio u firmu, a glavni cilj mu je bio da vrati golotinju i na taj način povrati staru slavu.

Na Instagramu objavljuje fotografije iz svog svakodnevnog po malo neobičnog života, gde često igra poker okružen zečicama.

 

Објава коју дели Cooper Hefner (@cooperbhefner) дана

 

Veliki je fan Lejkersa, pa ne propušta ni jednu utakmicu, može se pohvaliti zavidnom kolekcijom skupocenih automobila, redovno leti privatnim Plejbojevim avionom, putuje na egzotične destinacije i druži se sa svetskim zvezdama.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA