Sin Hjua Hefnera je odrastao u vili sa zečicama, a njegova životna priča je nešto o čemu mnogi maštaju!

Kuper Hefner ima 26 godina, a na društvenim mrežama često objavljuje fotografije iz svog svakodnevnog života, na čemu bi mu mnogi pozavideli

  • 2
Foto: Instagram/cooperbhefner

Kuper Hefner je najmlađi sin osnivača "Plejboja" Hjua Hefnera i prema svemu sudeći je njegov naslednik. Kuper ima 26 godina, a već je stekao neka zavidna iskustva i položaje. Trenutno ima titulu glavnog kreativnog direktora "Playboy Enterprisea", a i vojnik je kalifornijskih odbrambenih snaga.

Na Instagramu ga prati 106. 000 ljudi, a veren je sa glumicom Skarlet Bern koja se proslavila ulogom Pensi Perkinson u filmu "Hari Poter".

Njegova majka Kimberli Konrad je lepotica koja je 1989. godine odabrana za Plejbojevu zečicu godine. Iste godine se udala za Hjua, a 1991. su dobili Kupera. Kuper ima i starijeg brata Marstona sa kojim je odrastao u Plejbojevoj vili.

Kada su se Hju i Kimberli rastali 1998. godine, Hefner je svojoj supruzi sagradio kuću odmah pored Plejbojeve vile, a Kuper i Marston su živeli u obe kuće.

Kuper se "Plejboju" pridružio sa 21 godinom, ali 2016. godine je na kratko napustio firmu.

- Hteo sam učestvovati u izgradnji relevantne strategije brenda, strategije koja može približiti "Plejboj" mojoj generaciji. Međutim, postalo mi je jasno da to neće biti moguće zbog tadašnjeg vođstva "Plejboja" pa sam otišao, iz protesta - izjavio je on jednom prilikom za "New York Post".

Tokom njegovog odsustva magazin je prestao sa objavljivanjem golih fotografija, pa je broj pretplatnika drastično opao. Međutim, ubrzo se vratio u firmu, a glavni cilj mu je bio da vrati golotinju i na taj način povrati staru slavu.

Na Instagramu objavljuje fotografije iz svog svakodnevnog po malo neobičnog života, gde često igra poker okružen zečicama.

Veliki je fan Lejkersa, pa ne propušta ni jednu utakmicu, može se pohvaliti zavidnom kolekcijom skupocenih automobila, redovno leti privatnim Plejbojevim avionom, putuje na egzotične destinacije i druži se sa svetskim zvezdama.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA