Volim svoj posao jer mogu da silujem prelepe žene: Zvezda "Igre prestola" razbesnela sve skandaloznom izjavom! (VIDEO)

Nakon šokantne izjave Džejsona Momoe, glumac se našao na meti žestokih kritika

  • 2

Poput požara se društvenim mrežama proširio video na kojem je snimljen Džejson Momoa, poznatiji kao Kal Drogo iz "Igre prestola", koji se hvali da zahvaljujući svom poslu "može da siluje lepe žene".

Prve slike šokirale javnost: Anđelina Džoli u vezi sa kambodžanskim rediteljem? (FOTO)

Skandalozni snimak je nastao još 2011. ali sada je postao veoma aktuelan, naročito posle serije skandala u vezi sa seksualnim zlostavljanjima u Holivudu.

Momoa je tada na "Comic Conu" izjavio:

- Što se tiče naučne i epske fantastike, volim te žanrove... Mogu da nekome iščupam jezik i da se izvučem nekažnjeno... Mogu da silujem prelepe žene - rekao je Momoa uz gromoglasan smeh, ali to je verovatno samo njemu bilo duhovito, i Džejsona su skoro "rastrgli" u komentarima na internetu.

Kada je shvatio da je preterao, Momoa se izvinio svima zbog svoje neprimerene izjave.

Prinstkrin: HBO

- I dalje sam duboko razočaran u sebe zbog neukusne šale koju sam izgovorio tog dana. Znam da moje najiskrenije izvinjenje ne može da ukloni te grube reči. Silovanje i seksualno uznemiravanje mogu svakome da se dogode, i iz prve ruke sam se uverio u strašne posledice među članovima moje porodice i prijateljima. Moja izjava je bila zaista bezosećajna. To je neprihvatljivo i iskreno se izvinjavam zbog onoga što sam rekao - poručio je Džejson Momoa.

 
A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA