≫ 

Bivši prvi čovek Holivuda dobio šamare usred restorana! (VIDEO)

Filmski producent koji je optužen da je godinama seksualno uznemiravao glumice i saradnice, odbio je da zove policiju, iako je fizički napadnut od javnosti nepoznatog muškarca

  • 0

Harvi Vajnštajn dobio je šamare usred restorana u Skotsdejlu, gradu u Arizoni!

Harvi, producent i nekadašnji prvi čovek Holivuda kojeg su desetine glumica optužile da ih je seksualno uznemiravao, prvo je uu restoranu dobio dva šamara, da bi po izlasku iz restorana dobio i batine od čoveka koji ga je prethodno ošamario.

SVE KOJE SU BILE SA NJIM DOBILE SU OSKARA: Bjelogrlić progovorio o holivudskom zlostavljaču, pa otkrio ŠOK detalj!

Kako piše čuveni TMZ, Harvi je u utorak 9. januara večerao u "Elements" restoranu u Skotsdejlu, kada mu je momak po imenu Stiv prošao kako bi se fotografisao sa njim. Stiv je izjavio da ga je Vajnštajn vrlo neprijatno odbio, dok je menadžer restorana rekao kako je Vajnštajn bio "sladak" i da je ljubazno odbio.

Printskrin: Youtube/TMZ

Stiv i Vajnštajn seli su na svoja mesta, ali na ekskluzivnom snimku vidi se šta se dogodilo oko 21 čas, kada su krenuli da idu iz restorana. Iako je menadžer rekao kako Stivova ruka nije dotakla Harvijevo lice, jasno se vidi kako ga Stiv dva puta udara po licu uz reči da je "obično go*no" i da se "gubi iz restorana".

Kako se navodi, Stiv je ispred restorana dodatno udario Vajnštajna koji je odbio da zove policiju.

Podsetimo, Harvi Vajnštajn je nakon žestokih optužbi za seksulano uznemiravanje, 4. novembra 2017. godine zauvek isključen iz Akademije filmskih umetnosti koja dodeljuje najuticajniju filmsku nagradu Oskar, nakon što su za to glasala 54 člana i više od dvotrećinske većine.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA