Holivudski glumac stigao u Hrvatsku, uhvaćen na snimanju "Igre prestola" u Dubrovniku (FOTO)

U Duborvniku se trenutno snima poslednja sezona "Igre prestola", zbog čega su neke lokacije osigurane toliko da se čuvaju i sa mora

  • 7

Glumac Kit Harington stigao je u Dubrovnik, u kojem se snimaju nove epizode "Igre prestola"!

Bred Pit ponudio 120.000 dolara za pola sata sa seksi Deneris, a onda ga je anonimni muškarac oduvao i ponudio mnogo više para

Kit, u ostvarenju "Igra prestola" Džon Snou, uhvaćen je na snimanju poslednje sezone serije koja je postigla neverovatan uspeh.

Kit je uslikan na zidinama tvrđave Minčeta u Dubrovniku, a zbog snimanja "Igre prestola" pojedinim lokacijama nemoguće je približiti se.

 
A post shared by Kutu Film (@kutu_film) on

Kako piše Dnevnik.hr, lokacije se čuvaju čak i sa mora, a sve u cilju čuvanja detalja poslednje sezone i priče u njoj.

Inače Kit je u poslednje vreme bio deo nekoliko skandala, a najveći je taj što je izbačen iz jednog lokala zbog izazivanja tuče.

Foto: Profimedia/Mega Agency

Emitovanje poslednje sezone

Obožavatelji serije "Igra prestola" ("Game Of Thrones") moraće da sačekaju kako bi odgledali poslednju sezonu ovog ostvarenja. Ono što je sigurno jeste da neće biti emotivana 2018. godine. Kako su potvrdili sa kanala "HBO", poslednja sezona "Igre prestola" na malim ekranima biće 2019. godine.

Podsetimo, poslednja sezona popularne serije, koja je fazi produkcije, imaće šest epizoda, ali, kao i sedma epizoda, trajaće duže od klasične epizode.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DJOLE

    8. februar 2018 | 19:44

    Najbolja serija ikada.

  • Pera Kojot # 1

    8. februar 2018 | 19:40

    Treba maksimalno podrzavati italijane , pola rvatske je njihovo a Pola austrisko, sa njima je vec dogovoreno, jos talijane da ubedimo onda ce Cokolinda da zivi na camcu!

  • Pera Kojot # 1

    8. februar 2018 | 19:38

    Sve te tvrdjave su Srbi napravili!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA