ZBOGOM DUGOJ KOSI! Paris Hilton ima skroz novu frizuru i izgleda ženstvenije nego ikad! (FOTO)

Omiljena bogatašica totalno je promenila imidž, a na društvenim mrežama je zapljuskuju komentarima da žele frizuru kao njenu

  • 3
Foto: Tanjug/AP

Najbogatija naslednica na svetu, 37-godišnja Paris Hilton, oduvek je nosila imidž prepoznatljive dugokose plavuše, ali kako stvari stoje, veridba i planiranje udaje učinili su da se uozbilji čak i po pitanju frizure.

Paris Hilton skroz gola najavila da uskoro staje na ludi kamen! (FOTO)

Paris je pre nekoliko dana promenila frizuru, a promena je više nego očigledna. Svoju dugu kosu je skratila do ramena, a odlučila se i za nešto tamniju nijansu plave.

Iako je ostala verna plavoj kosi, Paris se po mnogima ovom frizurom uozbiljila, ali se promena njenim fanovima i te kako dopada, pa su najčešći oni koji joj govore da je ovo njeno najsavršenije izdanje.

Foto: Profimedia

I dok nestrpljivo priprema sve za dan kada će svom vereniku, glumcu Krisu Zilku, u glamuroznoj venčanici koju čeka da vidi ceo svet izgovoriti sudbonosno "da", Paris živi punim plućima, baš kao i do sada.

Foto: Profimedia

Kako vam se dopada njena nova frizura?

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA