Samo mesec dana nakon raskida sa milijarderom, Amber Herd uhvaćena u izlasku sa 26 godina starijim holivudskim zavodnikom

Lepa glumica je posle skandaloznog razvoda od Džonija Depa "ulovila" moćnog milijardera, a sada se izgleda ponovo vratila najvećim holivudskim zavodnicima

  • 1
Foto: Profimedia/AKM-GSI

Glumica Amber Herd (31) pre mesec dana raskinula je sa milijarderom Elonom Maskom, a nedavno je viđena u romantičnom izlasku sa holivudskom zvezdom Šonom Penom.

U braku sa Depom bila je 15 meseci, optužila ga je za nasilje, povukla prijavu, uzela mu 7 miliona, a sada je smuvala MILIJARDERA! (FOTO)

Glumica, inače bivša supruga Džonija Depa, prema navodima stranih medija, subotu je provela u izlasku sa Penom (57) u Los Anđelesu, a među njima su sevale varnice, pa se pretpostavlja da postoji nešto više od prijateljstva.

Johnny Depp, Amber Heard Foto: AP/Tanjug

- Sve je izgledalo kao da su na dejtu. Naručili su flašu crnog vina i međusobno flertovali. Bili su poprilično prisni, a Amber je izgledala predivno i srećno - rekao je izvor za časopis "Page Six".

Ove sumnje dodatno su podstakle informacije da je, osim što je Amber raskinula sa dečkom, Šon Pen saznao da mu se bivša supruga, glumica Robin Rajt, uskoro udaje za mlađeg dečka. Njih dvoje bili su u braku 14 godina.

Sean Penn Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA