≫ 

Điđi Hadid posle fijaska veze sa Zejnom u vezi sa Luisom Hamiltonom?

Lepa manekenka i vozač Formule 1 navodno su počeli da se viđaju

  • 2
Điđi i Zejn, Foto: Profimedia

Điđi Hadid i Zejn Malik okončali su svoju vezu, za koju su milioni koji su ih pratili mislili da će večno trajati.

To je javnom porukom 13. marta i potvrdio nekadašnji član grupe "One Direction", rekavši kako za Điđi i dalje ima poštovanje i divljenje.

- Điđi i ja smo imali neverovatno sadržajnu, emotivnu i zabavnu vezu i imam samo poštovanje i divljenje za Điđi kao ženu i prijatelja. Ona ima tako impresivnu dušu. Zahvalan sam svim našim fanovima za poštovanje ove teške odluke i naše privatnosti u ovom periodu, želimo da ovu vest čujete prvo od nas. Volimo vas sve - napisao je Zejn na svom Tviter profilu.

Printskrin: Twitter

Međutim, nekoliko dana od raskida strani mediji već pišu o novoj ljubavi lepe Điđi, i to ni manje ni više nego sa Luisom Hamiltonom, vozačem Formule 1!

Điđi i Luis upoznali su se na snimanju reklame za modni brend Tommy Hilfiger, nakon čega su navodno počeli da razmenjuju vruće poruke.

- Prvo su flertovali, diskretno, jer je Điđi tada bila zauzeta - rekao je izvor blizak Hamiltonu, dodavši da među njima postoji hemija.

Inače, ovo nije prvi put da se povezuju Điđi i Luis. Još 2015. pisalo se da su izuzetno bliski, ali nikada nije isplivao nijedan dokaz koji to i potvrđuje.

Foto: Profimedia/KCS Presse

Podsetimo, Điđi i Zejn zajedno su bili od novembra 2015. pa sve do pre nekoliko dana. Pre veze sa Điđi, Zejn je raskinuo veridbu sa pevačicom Peri Edvards iz grupe "Little Mix", dok je Điđi nekoliko nedelja pre početka romanse sa Zejnom raskinula sa pevačem Džoom Džonasom. Zejn je Điđi prišao na žurki brenda "Viktorija Sikret", kada je sve i počelo.

Foto: Profimedia

Inače, Luis Hamilton nedavno je prošao kroz privatnu dramu, pošto ga je bivša devojka Veronika Vale optužila za zastrašujuće ponašanje tokom veze.

Naglo je menjao raspoloženje. Bio je dobar, a onda bi dao otkaz pilotu privatnog aviona, jer je koristio njegov toalet. Jednom se izdrao na mene jer sam koristila pogrešan WC u njegovoj kući. Vikao je zašto sam bila u kupatilu pored kuhinje umesto onom u gostinskoj sobi, a onda me pitao i šta sam radila unutra - rekla je Veronika, a potom se osvrnula i na detalje vezane za seks:

Foto: Instagram/dam_vero

- Ostavila sma ga, jer me je koristio samo za seks. Startovaome je preko Instagrama i potom je poslao privatni avion kako bih mu se pridružila na Barbadosu. Uplovili smo u romansu i jednom sam prisustvovala sceni kada je bivšu devojku Krisa Brauna pitao da li bi imala trojku s njim i još jednom devojkom. Odbila ga je.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    19. mart 2018 | 11:31

    Masala dobre butkice, nije ruzna mrsava manekenka

  • ДУШАН КРАИШНИК БАЊА ЛУКА

    19. mart 2018 | 17:49

    А сунце ти пољубим ,,, добра рибабрутално

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA