≫ 

Bil Kozbi proglašen krivim za silovanje, čeka ga tolika kazna da bi mogao i umreti u zatvoru!

Komičar i glumac optužen je za seksualno zlostavljanje po tri tačke optužnice. Poroti je trebalo više od 14 sati da donese odluku

  • 3
Bil Cosby optužen je za silovanje po tri tačke optužnice, Foto: AP/Tanjug

Američki glumac i komičar Bil Kozbi (80) proglašen je krivim za seksualno zlostavljanje po tri tačke optužnice, od kojih svaka pojedinačno nosi zatvorsku kaznu od deset godina.

Glumac je bio pod istragom za drogiranje i seksualni napad bivše košarkašice i trenera Andreee Konstand, 2004. godine.

Žena preskočila ogradu i zaletela se na komičara optuženog za više od 60 silovanja, on joj se smejao u facu! (VIDEO) (FOTO)

Ćerka Bila Kozbija preminula u 44. godini!

Optužen je za penetraciju bez dozvole, penetraciju dok je osoba u nesvesti i penetraciju nakon davanja lekova. Iako svaka kazna nosi po 10 godina zatvora, nagađa se da će Kozbi možda dobiti toliko za sve zajedno, s obzirom na njegovu starosnu dob.

Poroti je trebalo više od 14 sati da donese presudu.

Bil Cosby proslavio se ulogom u seriji "The Cosby Show", Foto: Tanjug/AP

Andrea je komičara optužila da joj je dao lekove u svom domu u Filadelfiji i potom je silovao. Glumac koji se proslavio ulogom u humorističkoj seriji "The Cosby Show" branio se time da ni jednog trenutka nije pokušala da ga zaustavi.

- Želeo sam da joj bude prijatno i da lakše zaspi posle našeg strasnog ljubljenja - izjavio je Kozbi. Pred sudijom je potvrdio da joj je dao lekove, ali se branio time da mu je ona rekla da je bila pod stresom. Susret je opisao neprijatnim, a tvrdi da je ona bila seksualno zadovoljena i da do seksa nije došlo dok je spavala.

ZAŠTO MU NISI ODGRIZLA K*RAC? Pogledajte kako ludi voditelj razgovara sa žrtvom silovanja Bila Kozbija! (FOTO) (VIDEO)

- Nije htela da prestanemo - rekao je Kozbi, dok je Andrea tvrdila kako nije znala šta joj se dešava jer je bila pod lekovima, a kasnije se i onesvestila.

- Silovao me dok sam bila bez svesti - istakla je bivša košarkašica.

Andrea Constand, jedna od žrtava silovanja, Foto: Profimedia

Osim toga, i Kozbijeva bivša saradnica Keli Džonson svedočila je protiv glumca i navela kako joj je jednom ponudio belu tabletu, te da se probudila u krevetu bez odeće, a on ju je "nagovarao da ga dira".

Sudija je dozvolila da pet Kozbijevih žrtava svedoči. Među njima Hajdi Tomas, koja je sudu rekla kako joj je dao vino od kojeg četiri dana nije mogla da se oporavi 1984. godine. Bivša američka manekenka Dženis Dikinson navela je kako ju je Kozbi drogirao i silovao 1982. godine u hotelu, kada je imala 27, prenosi BBC.

Bil Cosby bi mogao i doživotno ostati u zatvoru, Foto: Tanjug/AP

Bila Kozbija je više od 60 žena tužilo za seksualno zlostavljanje. Ovo mu je drugo suđenje, budući da prethodni put (2017. godine) porota nije uspela da donese odluku.

Kozbi će ostati u pritvoru do izricanja presude.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA