Bio je više od di-džeja. Tek nakon Aviciijeve smrti otkriveno koliko je bio human: Dao nam je milion dolara!

Isplivava sve više detalja iz života preminulog di-džeja Aviciija

  • 3

Prerana smrt švedskog di-džeja Aviciija danima unazad intrigira sve svetske i domaće medije. Detalji o njegovom životu sve više dolaze u javnost, a porodica je nedavno objavila saopštenje iz kojeg se iznosi zaključak kako je mladi Tim Bergling sebi oduzeo život na odmoru u Omanu.

Iako je stalno bio na napornim turnejama, bio ugroženog zdravlja i potpuno slomljen, Avicci jemalo kome pokazao svoju humanu stranu.

"Rekao sam im da ću umreti, da će me to ubiti": Avicii još 2014. želeo da prekine sa nastupima

Za vreme svog života bio je najpopularniji i najplaćeniji svetski di-džej, a za jedan nastup je uzimao i do 250.000 dolara. Njegovo bogatstvo je do 28. godine dostiglo iznos od 60 miliona dolara.

Tim Bergling Avicii, Foto: Instagram/avicii

Iako se za vreme njegovog života pisalo o njegovim nastupima i borbi sa alkoholom, Avicii je imao i onu drugu stranu kojom je pokazao da je više od di-džej zvezde.

Oglasila se Aviciijeva tajna devojka! Objavila potresno pismo, a slike slavnog di-džeja i njenog sina rasplakale su svet (FOTO)

Otkriveno je da je Šveđanin u humanitarne svrhe davao milione dolara. Čak milion dolara donirao je jednom prilikom, 2012. godine, američkoj organizaciji "Feeding America". Nikada o tome nije govorio, a to je umesto njega potvrdila njegova portparolka.

Avicii je bio najplaćeniji di-džej u svetu, Foto: Guliver/Jason Merritt/Getty Images for Clear Channel

Tim Bergling je umro 20. aprila 2018, a brend Avicii 2016! Status koji na potpuno neverovatan način opisuje smrt mladog di-džeja i tera na duboko razmišljanje

2013. godine je jednoj švedskoj humanitarnoj organizaciji donirao više od milion dolara, a o tome je ovako govorio:

- Tek kada sam počeo da zarađujem ogroman novac, shvatio sam da mi ne treba. Kad zarađujete toliko novca koji vam ne treba, jedino što je ispravno i ljudski jeste da ga date ljudima kojima je potreban.

Foto: Instagram/avicii

Tim Bergling, poznatiji kao Avicii, preminuo je 20. aprila u Muskatu, glavnom gradu Omana.

(B.B.)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koks

    29. april 2018 | 14:42

    Pa zbog cega onda pare nisu nista izgubio je smisao zivota pa I ja nee znam svoju svrhu radujem see malim stvarina ekspres kafi gledanje nekog dobrog filma setnji pored keja I ja Sam srecan

  • Realista

    29. april 2018 | 19:14

    Sreca je u malim stvarima,kad bi stalno sebe obradovali nekim sitnim stvarima koje te ispunjuju,uvek bi bio srecan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA