≫ 

Neprikosnovena kraljica! Rijana zagrmela u nikad moćnijoj kreaciji, detalji će vas ostaviti bez teksta, a za cenu bolje da i ne pitate! (FOTO)

Pop zvezda na crveni tepih došla je u kreaciji koja vredi čitavo bogatstvo, a potpisuje je čuveni Džn Galiano, za luksuznu kuću Maison Margiela

  • 9
Foto: Profimedia

Prethodne noći u čuvenom Metroploitan muzeju održana je još jedna Met gala, iliti Met bal, prestižni događaj koji iz godine u godinu okuplja najuticajnije ljude iz svetskog šou-biznisa!

Ona koja je izdominirala na crvenom tepihu jeste Rijana, koju su svetski mediji još ranije proglasili "kraljicom Met gale", čak i pored čuvene "kajgana haljine" kojom je pre nekoliko godina šokirala javnost.

Tema ovogodišnje Met gale bila je "Tela iz raja: Moda i katolička mašta", pa su u skladu sa tim sve zvezde imale verska obeležja na svojim kreacijama.

Foto: Profimedia

Međutim, kreacija koju je Rijana ponela, a koja je pravo umetničko delo, raspametila je ceo svet! Rijana je na sebi imala ručno rađen kostim koji za čuvenu kuću "Maison Margiela" potpisuje slavni Džon Galiano.

Jedan momenat privukao je veliku pažnju medija, a to je slučajni poljubac Rijane i Stefana Tonkija, urednika čuvenog "W" magazina.

Foto: Profimedia

Pogledajte kako je Rijana izdominirala na Met Gali:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA