≫ 

Ona važi za ikonu stila, a sada svi pričaju da je ovo prvi modni promašaj moćne žene Džordža Klunija! (FOTO)

Lepa advokatica nakon rođenja blizanaca liniju je brzo dovela u red, ali je mnoštvo pozitivnih kritika za stajling ovaj put izostalo

  • 1

Amal i Džordž Kluni pojavili su se na crvenom tepihu prestižnog događaja Met Gala, u čuvenom Metropolitan muzeju u Njujorku.

Događaj koji okuplja najuticajnije i najmoćnije ljude z svetskog šou-biznisa nikako nije mogao da prođe bez slavnog para, a svi su jedva čekali da vide kako su se skockali advokatica i glumac.

Neprikosnovena kraljica! Rijana zagrmela u nikad moćnijoj kreaciji, detalji će vas ostaviti bez teksta, a za cenu bolje da i ne pitate! (FOTO)

Kada su konačno stigli primetno je bilo njihovo lepo raspoloženje i pozitivna energija kojom su zračili na crvenom tepihu, ali i stajling. Naime, dok su neki modni kritičari oduševljeni onim što je Amal imala na sebi, drugi su šokirani i njen stajling već komentarišu kao prvi, ozbiljan modni promašaj.

Foto: Tanjug/AP

Amal je na sebi imala kostim sa potpisom "Richard Quinn", rađen specijalno za ovu priliku.

Foto: Tanjug/AP

Međutim, tema ovogodišnje Met gale bila je "Tela iz raja: Moda i katolička mašta", a Amal definitivno nije bila obučena u skladu sa istom.

Zlatna haljina i krila veća od dva metra! U ovu pevačicu svi su gledali na prestižnom događaju u centru Njujorka (FOTO)

Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP

No, supružnici su bili toliko raspoloženi da su dugo pozirali fotoreporterima, a Džordž se sa suprugom šalio rekavši joj da mu se čini da ispod ogromne suknje krije njihove blizance.

Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP

Pogledajte šta su druge lepotice nosile na Met Gali:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA