≫ 

Nemam lepa iskustva sa ljudima sa Balkana, na meti sam raznih poremećenih umova! Šok izjava pobednice Evrovizije

- Nisam političar i politika me ne zanima, ali predstavljam svoju zemlju i zbog toga sam na meti raznih poremećenih umova - rekla je Neta

  • 35
Neta Barzilai, Foto: Tanjug/AP

Neta Barzilai Izraelska predstavnica i pobednica na takmičenju za pesmu Evrovizije, ponosna je i srećna zbog svog uspeha, ali priznaje i da je uplašena jer je na meti "raznih poremećenih umova" samo zbog toga što je predstavljala svoju zemlju na Evroviziji.

"Vodim svog Pikačua kući, glup si kao tvoj pametni telefon!" Ovo je bizarni tekst pobedničke pesme na Evroviziji, ali to nije sve (FOTO)

- Čula sam dosta lepih stvari o Balkanu, zemljama i ljudima, ali ja nemam lepa iskustva. Nisam političar i politika me ne zanima, ali predstavljam svoju zemlju i zbog toga sam na meti raznih poremećenih umova. Iz Bosne, Albanije pa i iz Srbije sam dobila mnoštvo pretećih poruka zbog dešavanja u Izraelu. Pokušavam da ignorišem sve te poruke, ali je grozno da ti se neko obraća na taj način - izjavila je Neta.

Foto: Tanjug/AP

Inače, oduševljena je gestom Dane Internešonal, koja je po obećanju zbog pobede skočiola u fontanu.

- Upravo su mi javili da je Dana Internešonal skočila u fontanu i ne mogu da verujem je ispunila obećanje, jer kada smo se poslednji put čule rekla mi je da će, ukoliko pobedim, učiniti to što upravo jeste, pa ona je kraljica! Utisci se polako slažu, sreća ne jenjava, ali moja nesanica tek postaje problem. Biću muzički ambasador svoje zemlje, zemlje koju volim najviše na svetu i to upotpunjuje moju sreću - kaže ona.

Posušajte pobedničku pesmu na ovogodišnjoj Evroviziji:

VIDEO Sanja Ilić: Da bi na Evroviziji bio primećen, moraš biti nastran:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Losmi

    15. maj 2018 | 16:43

    Nisi politicar a pominjes politiku, E kad smo kod toga drzavu NIKADA NISTE IMALI DOK VAM JE AMERI NISU DALI 52GODINE,VAS 4 I KUSUR MILIONA MALTRETIRA ARAPE KOJIH IMA 150 MILIONA,UZIMATE IM ZEMLJU SVAKOG DANA,RUSITE SELA I GRADOVE I TAKO SIRITE TERITORIJU SVOJE IZMISLJENE DRZAVE!!! KAKO MOZETE VI KOJI STE HILJADAMA KILOMETRA DALEKO PRIPADATI EVROPI? ZASTO SE VI TAKMICITE U PEVANJU U SPORTU NA EVROPSKIM PRVENSTVIMA A NE NPR VASE KOMSIJE SIRIJA,IRAN,IRAK? ZATO STO IMATE NOVCA I ZATO STO SVE KUPUJETE! AH DA I HRISTA STE PRODALI ZA PAR SREBRNJAKA.....

  • dan

    15. maj 2018 | 18:17

    I citava skandinavija je pljuje ne samo balkan ! svima je ovo presmjesno ...

  • Cercil

    15. maj 2018 | 16:30

    Vrati se ti polako u svoju štalu, dušo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA