≫ 

Hurem se pojavila na festivalu u Kanu i sada ceo svet bruji o tome koliko plastičnih operacija je imala! (FOTO)

Lepa Merjem prilično je promenila fizički izgled, a pojavljivanjem u Kanu dala je mnogo materijala za komentarisanje

  • 8

Uloga slavne Hurem glumici Merjem Uzerli donela je slavu kakvoj se, zasigurno, ni ona sama nije nadala! Lepa Turkinja ulogu Hurem iznela je na takav način da je bilo ko mogao da navede glumicu koja bi mogla da joj parira u tome, te da bude dostojna zamena crvenokosoj lepotici.

Merjem je uvek važila za jednu od najlepših žena Turske, a njen seksepil i vitko telo nije moglo da dođe do izražaja ulogom Hurem.

Hurem ima telo od milion dolara! Foto: Instagram/meryemuzerlimeryem

Međutim, poslednje fotografije lepe glumice pokrenule su lavinu komentara na društvenim mrežama, pošto je više nego jasno da je Merjem radila nešto na svom licu. Kako se spekuliše, povećala je usne, zategla lice, i verovatno korigovala jagodice pošto su istaknutije nego ikada.

Hurem u Kanu, Foto: Profimedia

Boravak u Francuskoj Merjem je maksimalno iskoristila za uživanje, te isticanje svog seksepila u haljinama kojima je oborila s nogu!

Merjem na žurki nakon premijere filma Džona Travolte "Gotti", Foto: Profimedia

Merjem je napravila i slefi sa Džonom Travoltom, na afterpartiju povodom njegovog novog filma "Gotti".

Merjem i Džon Travolta, Foto: Instagram/meryemuzerlimeryem

Merjem je prisustvovala i zabavi "Fashion For Relief" koju je organizirala slavna manekenka Naomi Kempbel, a haljina mint boje koju je Merjem ponela na ovoj žurki stoji joj kao da je stvorena za nju!

TAJSON: Imao sam seks sa Naomi Kembel u toaletu!

Podsetimo, Merjem je ćerkicu Laru na svet donela 10. februara 2014. godine, i dala joj je svoje prezime. To je bio potpuno logičan i očekivan potez, pošto je turski biznismen Džan (ili Kan) Ateš glumicu ostavio čim je saznao da je trudna. Međutim, čim se Merjem porodila Džan je počeo da joj pravi pakao, ističući kako će na sudu tražiti potpuno starateljstvo nad ćerkom.

- Svestan je grešaka iz prošlosti, ali želi da prizna ćerku i brine se za nju - rekli su tada biznismenovi advokati.

- Ne želim da dete svaki put kad bude s ocem vidi neku drugu ženu - bio je stav lepe glumice u to vreme.

Podsetimo, Merjem je u vreme dok je još bila sa turkim biznismenom pokušala da izvrši samoubistvo, što je potvrdila za turske novine.

- One večeri kada sam u Antaliji dobila nagradu pokušala sam da se ubijem - priznala je Merjem za turske novine.

- Otišla sam u hotelsku sobu i bacila sam statuu razbivši je, bila sam kao luda i isekla sam ruke. Džan je bio sa mnom. Htela sam da se bacim sa balkona jer sam u tome videla jedini izlaz. Htela sam da nestanem, da me nema, da sam mrtva. U smrti sam videla spas. Psihički sam bila jako loše - priznala je Merjem.

Merjem sa tadašnjim verenikom Atešom, Foto: Facebook/Uzerli Meryem

Dan nakon tog događaja glumica je napustila Tursku i otišla u Nemačku na lečenje, prekinuvši snimanje serije "Sulejman Veličanstveni".

-Uloga Hurem me je iscrpela. Živela sam tri godine za taj lik i potpuno sam se izgubila. Postajalo je sve teže i teže. Nisam mogla više da je glumim jer je ona bila jaka žena, a ja sam postajala sve slabija. Izvinjavam se celoj ekipi. Oni su bili divni prema meni i radila sam na najudobnijem setu u Istanbulu, ali samoća je uzela danak. Niko od njih me nije tužio, to je bila laž, i niko me nije tražio kada sam otišla. Dok sam ležala u bolnici u Berlinu, uvek kada bih čula bolničko zvono, trgla bih se jer sam mislila da su došli da me vode nazad u Tursku - ispričala je tada.

Merjem je sa javnosti podelila o trenutak kada je saopštila vereniku Atešu da je trudna.

- Slučajno smo saznali kada je Džan došao kod mene u posetu. Sedeli smo u parku i gledali smo se vidno šokirani, ali Džan nije hteo ni da čuje da rodim dete. Rekao mi je da on ima već dvoje dece i da mu ne treba više. Insistirao je na tome da se deteta što pre rešim jer će beba navodno sve da mi upropasti. Kada sam mu rekla da ne mogu tek tako to da uradim, on je postajao sve nervozniji pa je čak bio i nasilan. Mi smo i do tada imali problem u komunikaciji, ali sada ga više ne volim i nikada neću moći da mu verujem. Beba i ja idemo dalje sami - hrabro je tada odlučila Merjem.

VIDEO: U njih su sve oči bile uprte na Met Gala balu 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ella

    17. maj 2018 | 13:02

    Bar je ona bila lepa zena ,sta joj je ova plastika u toliko meri trebala.

  • svasta

    17. maj 2018 | 12:47

    Ajde nos kada se smanji ili usi ko je nezadovoljan to i da shvatim,da shvatim i filere da se popune bore u nekoj meri,da shvatim i grudi da se povecaju ili smanje ako nekome bas predstavlja problem,ali pumpanje usana,jagodica,zatezanje koze do iznemoglosti da lice na koznu sofu to ne mogu da razumem!

  • Darlinka

    17. maj 2018 | 13:01

    Šta je ovom ženskom svetu?! Čim dodju do malo para one polude. Da li ona ima ogledalo kod kuće??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA