50 Cent zbog Travolte putovao 20 sati, a onda je glumac izašao na binu i u 65. godini sa reperom pokidao čuveni hit! (VIDEO)

Amerčki glumac posetio je ovogodišnji filmski festival u Kanu gde je prvi put došao pre 40 godina promovišući film "Brilijantin"

  • 3
50 Cent, Foto: Twitter/50cent

Reper 50 Cent na Tviteru je objavio snimak sa svog koncerta koji je održan povodom filmskog festivala u Kanu na kojem đuska sa zvezdom legendarnog filma "Groznica subotnje večeri"!

Hurem se pojavila na festivalu u Kanu i sada ceo svet bruji o tome koliko plastičnih operacija je imala! (FOTO)

Na snimku se može videti kako Džon Travolta pleše uz reperov hit "Just a Lil' Bit", a 50 Cent bio je vidno oduševljen ovim Travoltinim postupkom, pa je prokomentarisao:

- Ja i Džon Travolta ludujemo. Kunem se da sam ovde došao samo zbog njega!

Međutim, možda i više od ovog Travoltinog poteza, oduševio je njegov komentar koji je putem telefona dao za USA Today.

- Bila je moja ideja da se popnem gore i uradim to. Nisam mogao da ga pustim da izvisi. Pomislio sam 'Otići ću i učiniću nešto viralno ovde. Ako 50 Cent može da putuje 20 sati da dođe ovde, onda je najmanje što ja mogu učiniti to da odem tamo i družim se sa njim na bini' - rekao je Džon.

Amerčki glumac posetio je ovogodišnji filmski festival u Kanu gde je prvi put došao pre 40 godina promovišući film "Brilijantin".

Sada se 64-godišnji glumac vratio u Kan iz više razloga, među kojima je promocija biografske krimi-drame "Gotti" u kojoj igra glavnu ulogu, poznatog mafijaškog šefa Džona Gotija.

Džon Travolta, Foto: Tanjug/AP

Travolta oduvek voli Kan. Čuveni film "Petparačke priče" u kojem igra jednu od glavnih uloga, premijerno je prikazan upravo na kanskom festivalu 1994. godine, kada je osvojio i glavnu nagradu, Zlatnu palmu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Života

    17. maj 2018 | 17:12

    Jedan je džontra!

  • Milena

    17. maj 2018 | 18:05

    Rijetko gdje se radja ovakav muskarac. Mislim da je najmladje dijete u majke a rodila ih je mnogo samo u sretnoj zemlji za razliku od nnasih majki.

  • B

    18. maj 2018 | 12:14

    50 Cent legenda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA