18.000 dolara za fanove! Niki Minaž uradila neverovatnu stvar za čak 30 svojih obožavalaca, njen gest pamtiće do kraja života! (FOTO)

Reperka se obratila fanovima na društvenim mrežama i oduševila ih ispunjenim obećanjem

  • 5
Niki Minaž, Foto: AP/Tanjug

Reperka Niki Minaž prošle godine je rešila da obraduje svoje fanove i napravi korak koji će mnogi od njih pamtiti čitavog života. Pevačica je odlučila da pomogne mladima koji nemaju dovoljno novca za školovanje, pa je na društvenim mrežama izabrala kome će uplatiti preko potrebne novčane iznose.

Vrela Hajdi pustila 16 godina mlađeg dečka da je ljubi po nezgodnim mestima, a kad je ustala i pokazala telo "zapalila" je Kan! (FOTO)

- Pokaži mi da imaš sve petice i plaćam ti faks. Mrtva sam ozbiljna - napisala je Niki na Tviteru.

Usledile su poruke oduševljenih fanova koji su tražili da im pomogne, pa je ona na kraju usrećila čak tridesetoro njih, a svote su iznosile između 1.000 i 6.000 američkih dolara.

Niki Minaž, Foto: AP/Tanjug

Malo nakon toga reperka je rekla da će ponovo uraditi isto za svoje fanove, ali pošto je prošlo par meseci od njenog prethodnog obećanja, mnogi su mislili da je zaboravila. Na oduševljenje svih njih, to se ipak nije desilo.

- Moje duše mi uvek kažu kada diplomiraju na fakultetu. Ubrzo ću na Tviteru ponovo birati obožavatelje kojima treba novac za školarinu - napisala je muzička zvezda, a strani mediji prenose da će ovog puta odabrati još više njih kojima će uplatiti novac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA