≫ 

Teška životna priča Džoija iz "Prijatelja": Povukao se iz glume zbog bolesti ćerke, a zbog razvoda umalo nije doživeo nervni slom!

- Posao mi u tom trenutku nikako nije mogao biti prioritet. Shvatio sam da mi je porodica prioritet i da je sve ostalo u drugom planu - prisetio se glumac

  • 2

Met Leblank, Foto: AP/Tanjug

Glumac Met Leblank proslavio se ulogom Džoija u popularnoj seriji "Prijatelji", međutim zbog teške životne situacije koja ga je zadesila tvrdi da više nikada ne bi mogao da igra u toj seriji i da su glasine oko nastavka serije bile neistinite.

Niki Minaž priznala da je u vezi sa Eminemom?! Reperka zbunila fanove i izazvala lavinu komentara (VIDEO) (FOTO)

- Nikad ne reci nakad, ali u slučaju "Prijatelja" rekao bih definitivno nikad. Tada su se tako zvezde složile, ali sada je drugačije vreme - otkrio je glumac.

Met Leblank scena iz serije "Prijatelji", Printskrin: Youtube/AB Network

Međutim, ovo nije jedina serija u kojoj Leblank ne bi glumio.

- Odbio sam ulogu tate u seriji "Moderna porodica". Pomislio sam da je to odličan scenario, ali da nisam tip za to - otkrio je Met.

Leblank priznaje da se zbog bolesti svoje ćerke povukao iz glume i da mu je u tim trenucima porodica bila na prvom mestu.

- Mojoj ćerki je postavljena teška dijagnoza. Problem sa mozgom, jedan oblik displazije, ali sada je konačno dobro. Posao mi u tom trenutku nikako nije mogao biti prioritet. Shvatio sam da mi je porodica prioritet i da je sve ostalo u drugom planu. Ne postoji li izreka da nas ojača ono što nas ne ubije? - kaže glumac.

Met Leblank, Foto: Tanjug/AP/Rich Fury/Invision

Leblank je sada u srećoj vezi koju drži daleko od očiju javnosti i medija sa 17 godina mlađom producentkinjom Aurorom Muligan.

Međutim, on se priseća teških trenutaka, zbog kojih umalo nije doživeo nervni slom kada se razveo od supruge Melise Meknajt sa kojom je bio u braku od 2003. do 2006. godine i sa kojom ima ćerku i kaže da je tada zapostavio sve, pa jedno vreme nigde nije želeo da ide i da nije imao niakakav raspored u životu.

Met Leblank, Foto: AP/Tanjug

- Godinama sam jedva izlazio iz kuće. Pregoreo sam, nisam želeo da imam raspored, niti bilo gde da idem. Tada sam to sebi mogao da priuštim, ali moj agent je bio van sebe - bio je iskren glumac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA