Propala ćerka Elvisa Prislija! Menadžer je uveravao da je milionerka, ona završila sa 14.000 dolara na računu

"Daily Mail" nabavio je dokumentaciju u kojoj Lisa optužuje Berija da ju je godinama obmanjivao da je njeno finansijsko stanje "sigurno i dobro"

  • 2
Elvis Prisli, Foto: Profimedia/Hollywood Archive

Lisa Prisli, ćerka Elvisa Prislija, podnela je dokumentaciju sa dokazima Višem sudu u Los Anđelesu, a protiv svog bivšeg finansijskog menadžera koji ju je opljačkao skoro do poslednjeg dolara!

Naime, od 100 miliona dolara, koliko joj je ostalo nakon očeve smrti, Lisa je završila sa svega 14.000 dolara na računu, a njen menadžer zaslužan za ovaj krah sebi je davao godišnju platu od neverovatnih 700.000 dolara. Menadžer Beri Sigl obogatio se na nepošten način, zbog čega je Lisa tužila i njega, ali i njegovu firmu "Provident Financial Management".

Lisa optužuje Berija da ju je doveo do "bogatstva" od 14.000 dolara, "bezobzirim i nemarnim" investicijama - najveća ulaganje bilo je u holding kompaniju "American Idol", što je završilo bankrotom, piše Dejli Mejl.

Lisa Prisli, Foto: Guliver/ Frederick M. Brown/Getty Images

Međutim, Sigl od Prislijeve traži odštetu od 800.000 dolara, tvrdeći da je Elvisova ćerka izgubila svoje bogatstvo zbog svojih "nekontrolisanih potrošačkih navika". Uz to, dodao je da Lisa prolazi korz težak period jer se razvodi od četvrtog muža, muzičara Majkla Lokvuda koji je od nje tražio 40.000 dolara, a sudija je odlučio da Lisa mora Majklovom advokatu platiti 50.000 dolara za sudske troškove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Penzioner

    23. jun 2018 | 12:36

    Evo javljam se da propadnem kao ona.... tih 14000 dilara ne da bi mi dobro došlo 😀

  • Ja

    23. jun 2018 | 13:33

    Da si se udala za mene. Živeli bi ko golubovi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA