≫ 

Roditelji su joj milioneri, a ćerka Kejti Holms i Toma Kruza oduševljava svet načinom na koji zarađuje džeparac!

12-godišnja Suri Kruz potpuno odskače od većine dece holivudskih zvezda

  • 7
Kejti Holms i Tom Kruz bili su u braku od 2006. do 2012. godine, Foto: Profimedia

Ćerka holivudskih zvezda, Kejti Holms i Toma Kruza, čija ljubav se završila još 2012. godine, mala Suri Kruz, izrasla je u pravu lepoticu i za razliku od svojih vršnjaka čija deca zarađuju milione, ona živi po drugačijim principima.

Suri Kruz rođena je 2006. godine, a slavni glumac, njen tata Tom Kruz, sa ćerkom nije fotografisan već četiri godine. Javnost je uglavnom viđa sa majkom, koja je posle Kruza pronašla sreću kraj starijeg kolege, 50-godišnjeg glumca Džejmija Foksa.

Nikol Kidman posle 27 godina progovorila o gubitku dva deteta za vreme braka sa Tomom Kruzom!

Kejti ima puno starateljstvo nad svojom mezimicom i očigledno želi da je vaspita da ne bude deo holivudskog glamura, kao što se očekuje od deteta čiji su roditelji tolike zvezde. Tako mala Suri zarađuje džeparac, što je u današnje vreme vredno svake pohvale.

12-godišnja Suri Kruz posle završenog plesnog časa u Njujorku, Foto: Profimedia

Lepa 12-godišnjakinja viđena je nedavno na Paradi ponosa u Njujorku kako prodaje limunadu na tezgi za 2 dolara po čašici, zajedno sa prijateljima i dadiljom.

- Bila je preslatka i mila, stalno se smejala i poručivala ljudima da im želi prijatan dan - otkrio je izvor za "US Weekly".

 
A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

Ekskluzivna ispovest: Mili prvi put o najtezem trenutku u zivotu, bolesti, Ceci i estradi:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Margo

    27. jun 2018 | 21:26

    Prodaje limunadu za 2$ a čuva je dadilja za platu od 500$.

  • I ANJA

    28. jun 2018 | 00:26

    Platu ima vec od 500 dolara.. Nije fora u plati već u džeparcu i tome da, dete nauči ceniti 2 dolara.. Kamo sreće da, i u Srbiji ima manje kompleksa

  • Mara

    28. jun 2018 | 14:40

    Muka mi je od te bahate, razmazene i umisljene dece prebogatih roditelja koja izigravaju velike dobrotvore prodajuci limunadu na uluci, na njih su ponosni samo roditelji koji ih i ne vidjaju danima pa se odusevljavaju kakom imaju plemenitu decu.Zaradjuju li ta deca za djeparac ili tu silnu lovu od slikanja sa limunadom poklanjaju u dobrotvorne svrhe?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA