≫ 

Nisam spavala sa njim, ovo je zaista sramota! Bela Hadid pobesnela nakon što su je fanovi povezali sa Rijaninim bivšim dečkom!

Stihovi reperove nove pesme obožavaoce su potsetili na Belu, pa su je odmah zasuli gomilom pitanja i komentara želeći da saznaju u kakvim su odnosima

  • 4
Bela Hadid, Foto: Tanjug/AP/Invision

Jedna od najlepših manekenki na svetu Bela Hadid našla se u neprijatnoj situaciji kada su je fanovi spojili sa popularnim reperom Drejkom i zasuli gomilom komentara i pitanja želeći da saznaju u kakvim su odnosima, pa je morala da demantuje da je spavala sa njim.

Seksi Bela prošetala Milanom u topiću i vrelom šortsu, a kada su je zapazili fanovi nastala je prava pometnja! (FOTO)

Drejk je na svom novom albumu repovao o manekenki, a tekst pesme dosta je potsetio na Belu, pa je usledila lavina pitanja znatiželjnih obožavalaca.

- Hoću da naša beba ima tvoje oči, da dođem u Njujork, ne mogu da odlučim, Nedelja mode je više za tebe… I ti i sestra, previše ste vrele - kaže Drejk u pesmi na novom albumu "Scorpion".

Reper Drejk, Foto: AP/Tanjug

Internet se zapalio nakon ove pesme, a fanovi su odmah posumnjali da Drejk u novoj pesmi govori o Beli zbog toga što je spomenuo sestru, što bi mogla da bude Điđi Hadid.

Međutim, Bela im je žeastoko odgovorila.

- Nisam spavala s njim. Što ljudi ne mogu da budu samo prijatelji, bez ovakvih insinuacija? Ovo je zaista sramota - napisala je Bela.

VIDEO: Rijanin bivši dečko krije vanbračnog sina?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA