Manekenka pokazala gigantski prsten na ruci nakon što ju je Džastin Biber verio na Bahamima! (FOTO)

Lepa manekenka i jedan od najpopularnijih muzičkih izvođača verili su se posle samo mesec dana zabavljanja

  • 5

Džastin Biber i Hejli Boldvin, Foto: Profimedia

Svetom je odjeknula vest da su se Džastin Biber (24) i Hejli Boldvin (21) verili, i to nakon samo mesec dana zabavljanja.

Kako se čini, Hejlin otac Stefan je u nedelju u obrisanom tvitu potvrdio da se njegova ćerka verila za Džastina Bibera, a istog dana su se na Tviteru pojavile i fotografije na kojima se jasno vidi skupoceni prsten na Hejlinoj ruci.

- Moj prijatelj je upravo sreo Džastina Bibera i Hejli Boldvin na Bahamima, i ona nosi prsten - napisao je korisnik Tvitera @azymanzur koji je objavio i fotografiju.

 

Hejli je bila u drečavo zelenom topicu i teksas šortsu, dok je njen verenik bio bez majice i pokazao brojne, brojne tetovaže na telu.

Ono što je svima upalo u oči jeste ogroman dijamantski kamen na Hejlinom prstenu, koji nose čak dve zlatne trake.

 

A post shared by Justin Bieber (@preciousjustin_) on

 

Kad smo kod vereničkog prstenja, čini se da i Džej Lo ima čime da se poohvali ovih dana, budući da je i ona pokazala komad nakita na svojoj ruci, pa svi šuškaju o tome da bi joj se četvrta sreća mogla desiti upravo sa Aleksom Rodrigezom. U nastavku teksta više o tome.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA