≫ 

Zvezda "Tvin Piksa" više ne može ni da se nasmeje od silnih plastičnih operacija, a njena mršavost tek će vas zgroziti (FOTO)

Lara Flin Bojl nekada je bila među najlepšim ženama sveta, a sada je njen izgled u najmanju ruku šokantan

  • 8

Lara Flin Bojl u seriji "Tvin Piks"/ Printskrin: Youtube

Zvezda kultne serije "Tvin Piks", glumica Lara Flin Bojl (48), svojim izgledom šokirala je sve one koji je pamte iz perioda kada je bila prava lepotica.

Larinom nekadašnjem izgledu, kada je bila lepa brineta koja je odisala seksepilom, nema ni traga, a mnogi su teška srca konstatovali da se potpuno unakazila plastičnim operacijama na licu.

Glumica koju je proslavila uloga Done u "Tvin Piksu", kako se da primetiti, više ne može ni da se nasmeje kako treba jer je njeno lice zategnuto i "botoksirano", te sada, ruku na srce, izgleda kao da su je izujedale ose.

Lara Flin Bojl bila je seks-simbol devedesetih/ Foto: Profimedia

Fotografisana je na Beverli Hilsu dok je šetala svog psa, a cigaretu iz ruke nije ispuštala.

Nekada je bila jedna od najlepših glumica.../ Foto: Profimedia

Osim toga, glumica je katastrofalno mršava, a njene noge izgledaju kao čačkalice. 

Šta joj se dogodilo osim što se "navukla" na botoks nije poznato, ali je evidentno da nema ni "L" od dobre, stare Lare...

...sve dok se nije navukla na botoks/ Foto: Profimedia

VIDEO: Ko bi rekao da se ispod ovakve šminke krije prava lepotica?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olga

    14. jul 2018 | 09:04

    Boze sta je sa zenama i u kakvom to vremenu i svetu zivimo. Zene izgledaju kao karikature junakinja iz stripova . A sta je i sa muskarcima pa prihvataju da je to lepota . Zivim svoje srednje godine sa nesavrsenim licem , sa svim onim sto je donelo vreme, iskustvo, zivot i srecna sam i zaadovoljna. Mogu zamisliti koliko su ovakve zene nesrecne .

  • Jovan

    14. jul 2018 | 00:51

    Auuu al je ispustila 'ko guma, izgleda ko izduvan baloncic :)

  • Dd

    14. jul 2018 | 08:34

    Imam isto godina kao Lara Flin Bojl,i obožavala sam Tvin Piks!Muzika je bila fantastično odrađena!Ova žena je bila baš lepa,zračila je nekom posebnom energijom.Razumem donekle osobe koje imaju neki nedostatak,pa to reše estetskom hirurgijom,ali mi nije jasno šta navede lepu ženu da se ovako nagrdi i unakazi!Na poslednjoj slici,da joj ne vidim glavu,pomislila bih da je žena od 75-80god,po izgledu kože,staračkim pegama,izgled ruku.Strašno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA