≫ 

Pakleno! Viktorijin anđeo u kupaćem koji se nijedna žena ne bi usudila da obuče, od prizora tamo dole - ispada vilica! (FOTO)

Lepa Amerikanka pokazala je skoro pa sve svoje atribute, a žuti kupaći kostim nema ko nije primetio

  • 10
Foto: Profimedia/AKM-GSI

Viktorijin anđeo Džoj Korigan (23) skinula se na plaži u jednodelni kupaći kostim, koji je već postao pravi hit ovoga leta, međutim, mnogima je i "previše" upadao u oči. 

Naime, poznato je da svi Viktorijini anđeli izgledaju besprekorno i da svaka od njih ima savršenu liniju, ali plavokosoj lepotici mnogi su prvenstveno zamerili na prevelikoj mršavosti.

Prvi srpski Viktorijin anđeo staje na ludi kamen! Seksi lepotica se pohvalila vereničkim prstenom (FOTO)

Isto tako, ono što su svi primetili, pa i komentarisali, jeste to da se na fotografijama koje nisu fotošopirane vide i nedostaci na njenom telu.

Džoj ima 23 godine/ Foto: Profimedia/AKM-GSI

A žuti kupaći koji je toliko visoko izrezan da jedva pokriva sredinu intimnog dela, iako je hit ovoga leta, mnogima je preveliki izazov i verujemo da se mnoge žene ne bi baš usudile da prošetaju u njemu.

Manekenka je pokazala i guzu koju nenormalno provokativan kupaći takođe jedva pokriva, tačnije samo sredinu zadnjice. A ukoliko se malo bolje zagledate, primetićete zbog čega su svi bili iznenađeni, jer na fotošopiranim fotografijama sve izgleda tako savršeno.

A prava poslastica stigla je na kraju, kada je pozirala sa tamnoputom koleginicom i pokazala guzu/ Foto: Profimedia/AKM-GSI

U prirodi je, ipak, nešto malo drugačije, ali opet... Osim kojeg kilograma manjka, ovoj lepotici zaista je teško naći bilo kakvu zamerku. 

VIDE Ovo je najprovokativnija haljina:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    17. jul 2018 | 19:17

    Bas je ruzan ovaj model kupaceg kostima

  • Blaža

    17. jul 2018 | 18:01

    Za te pare koliko košta noć sa njom očekivao bih bar da joj je zadnjica oblikovana malo, a ne da se ovako razliva.

  • Xxx

    17. jul 2018 | 17:59

    Kod nas ima zgodnijih cura pogotovo sa 23 g. kolko hoocees

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA