≫ 

Film Sikario 2: Ratnik stiže u bioskope za dva dana (FOTO) (VIDEO)

Od sledeće nedelje u bioskope dolazi drugi deo storije o Sikariju

  • 0

Prvi film u Sikario serijalu reditelja Denisa Villeneuvea na brutalan nas je način upoznao sa ratom protiv trgovine drogom na meksičko-američkoj granici.

Od sledeće nedelje u bioskope dolazi drugi deo storije o Sikariju. Za sad vam dajemo priliku da pogledate novi trejler a sudeći po njemu, Sikario 2: Ratnik će biti jednako brutalan i živopisan, bez previše ulepšavanja realnosti konstantnog rata američkih organizacija protiv meksičkih narko kartela. Benicio Del Toro se vraća kao tajni operativac Alejandro Gillick, a filmski partner mu je ponovno Josh Brolin, koji će reprizirati ulogu CIA agenta Matta Gravera. Obojica su uz Emily Blunt glumili u originalnom Sikariu iz 2015., a u nastavku će se ponovno naći usred nasilnog rata protiv droge na američko-meksičkoj granici.

Foto: Promo

Meksički narko karteli ovog puta osim droge u Ameriku švercuju i teroriste s ciljem da prouzrokuju haos u američkim gradovima. Gillick i Graver će pokušati da podstaknu sukob između rivalskih kartela kako bi osujetili njihove planove za napade na američkom teritoriju. Prvi Sicario je zaradio 85 miliona dolara, čime je gotovo utrostručio uloženi budžet. Ipak reditelj Denis Villeneuve je odlučio odstupiti od nastavka. Stoga je režija drugog dela Sikario serijala pripala italijanskom reditelju Stefanu Sollimi, koji iza sebe ima odlične akcione trilere A.C.A.B., Suburra, i jednako odličnu seriju Gomorrah. Sikario2 : Ratnik stiže u bioskope za dav dana u četvrtak 19. avgusta 2018.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA