≫ 

Nevaljaloj Marti (52) se raspala haljina usred koncerta i sve se videlo, ali to nije ono o čemu svi pričaju, već o njenoj reakciji! (VIDEO)

Zgodnoj pevačici se peh na bini dogodio usred pesme "Critical"

  • 0

Marta Sančez/ Foto: Instagram/martisimasanchez

Španska pevačica Marta Sančez (52) doživela je kiks na sceni, kada joj se raspala haljinica i otkrila ono što "nije trebalo", ali ona nije previše marila za to.

Pop zvezda je bila usred pesme kada su bretele na njenoj srebrnoj haljinici pukle, pa je publika imala šta da vidi, jer su joj ispod skroz providne majicice sevnule gole grudi.

Marti se raspala haljina na bini Printskrin: Youtube/Mientras tanto en Youtube

Međutim, ona je odreagovala onako kako niko nije očekivao! Počela je da povlači haljinu, izgledalo je kao da je namerno, a kasnije je haljinu skroz svukla i ogrnula se jaknom koju joj je dodao neko iz tehničke službe.

Pokušavala je da sredi situaciju... Printskrin: Youtube/Mientras tanto en Youtube

- Nema šanse da prekinem ovu pesmu zbog haljine... Mnogo volim ovu pesmu "Critical", 'ajmo! - poručila je sa scene, a nedugo zatim oglasila se i porukom na društvenim mrežama.

- Kakav interesantan dan sam juče imala! Kakva sjajna publika! Hvala Torrelavega i hvala mom timu i muzičarima za sve. Najbolji ste! - napisala je pevačica.

Na kraju je dobila jaknu kojom se ogrnula/ Printskrin: Youtube/Mientras tanto en Youtube

Guza vrele Eli u 54. godini izdominirala na talasima, a kad joj vidite grudi bez brusa shvatićete zašto su silikoni dvojka! (VIDEO)

Pogledajte kako je to izgledalo na koncertu, u videu u nastavku teksta:

(Telegraf.rs/thesun.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA