Anđelina Džoli širokom crnom haljinom pokušala da sakrije koliko je mršava, ali jedan detalj ju je odao (FOTO)

Holivudska zvezda šetala je Los Anđelesom sa decom i nije skidala osmeh sa lica

  • 4
Anđelina Džoli Foto: Tanjug/AP

Nakon kraha braka sa Bredom Pitom, holivudska zvezda Anđelina Džoli posvetila se majčinstvu, pa svaki slobodan trenutak provodi sa svojom decom, uz koje ne skida osmeh sa lica.

Lepa Anđa se posle Londona u kojem je boravila radi snimanja svog novog filma "Zlurada" sa decom vratila u Los Anđeles, gde je uhvaćena u šetnji i u šopingu, u društvu najstarijih ćerki, Zahare (13) i Šiloh (12).

Glumica je za ovu priliku bila u elegantnom izdanju, sva u crnom, a haljina maksi kroja koja je ležerno padala prekrivala je njenu mršavost.

Anđelina Džoli sa decom Foto: Profimedia/AKM-GSI

Na nogama je isto tako imala klasičan model cipela u špic slavnog "Christiana Loubutina", u kojima tanane listove i zglobove ipak nije uspela da sakrije.

Uz sve to, stajling je upotpunila elegantnom torbom i sunčanim naočarima, a poznato je da je Anđelina veliki ljubitelj klasike.

Anđelina Džoli Foto: Profimedia/AKM-GSI

Podsetimo, Anđelina i Bred Pit imaju šestoro dece, troje usvojenih i troje bioloških, a njihov razvod, kao ni odluka o starateljstvu nad decom, još uvek nije okončan.

VIDEO: Uhvatio sam je u krevetu sa drugim: Bivši muž Dženifer Aniston progovorio o najbolnijem raskidu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA