≫ 

"Izvini, tata!" Najseksi članica Viktorijinih anđela potpuno gola i mokra, a njene najperverznije fotke moći će da ima samo 1.000 ljudi!

Rasel je na projektu radio 4 godine, a svega 1.000 knjiga biće lansirano upravo danas, u četvrtak 6. septembr

  • 3
Kendis Svonpul, Foto: Profimedia/INF

Kendis Svonpul još nema ni 30 godina, a već se dva puta ostvarila u ulozi majke, dok u karijeri skoro pa da ništa više od onoga što je postigla ne može postići.

Naime, Kendis je jedna od najtraženijih manekenki i modela na svetu, a njeno lice zasigurno je jedno od najlepših na planeti.

Međutim, iako je dovoljno seksi i kada je obučena, Kendis se sada skinula potpuno gola, a sve zbog limitiranog izdanja knjige "Angels", projekta koji je čuveni fotograf Rasel Džejms posvetio najlepših modelima na planeti.

Nejmarova devojka Bruna oduvala na crvenom tepihu, da li je, po vama, zasenila Ronaldovu Georginu? (FOTO)

Rasel je na projektu radio 4 godine, a svega 1.000 knjiga biće lansirano upravo danas, u četvrtak 6. septembra.

Kendis sa Raselom (desno) i još jednim fotografom, Džeromom Duranom (levo):

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Russell James (@russelljames) on

Žene koje se nalaze, poptuno obnažene, u knjizi su Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Alexina Graham, Behati Prinsloo, Bella Hadid, Candice Swanepoel, Carolyn Murphy, Catherine McNeil, Chelsea Salmon, Cindy Crawford, Constance Jablonski, Elaine Irwin, Elena Matei, Elsa Hosk, Gigi Hadid, Gizele Oliveira, Hailey Baldwin, Heidi Klum, Hilary Rhoda, Isabeli Fontana, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Julia Stegner, Kendall Jenner, Lais Ribeiro, Lily Aldridge, Lily Donaldson, Magdalena Frackowiak, Martha Hunt, Romee Strijd, Rosie Huntington Whiteley, Sara Sampaio, Stella Maxwell, Taylor Hill, Toni Garrn, Vita Sidorkina

Pogledajte lepu Kendis koja je i na naslovnoj strani Raselove knjige:

Da li je ovo najlepša haljina Venecijanskog festivala? Naomi Vots je u ovoj kreaciji prosto blistala (FOTO)

- Počastvovana sam time što se nalazim na naslovnoj strani Raselovog sepcijalnog, limitiranog izdanja umetničke knjige "Angels". Samo 1.000 kopija je napravljeno! I da, ovo sam ja u rođendanskom odelu... Izvini tata i hvala mama što si me slala na časove baleta - napisala je Kendis.

VIDEO: Da li je Vijeri zažalio što je ostavio ovu seksi manekenku?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA