Svadba popularne blogerke privukla veću pažnju u medijima od kraljevskog venčanja princa Harija i Megan Markl (FOTO)

U Kjarinom slučaju, mediji su neprestano izveštavali o njenom večnanju, a ona je Dioru donela čak 5,2 miliona dolara

  • 1

Venčanje Kjare Feranji postalo je društveni događaj godine. Ova mlada devojka je na svojoj svadbi imala veliki broj deveruša, a promenila je i nekoliko haljina.

Svadba popularne italijanske blogerke na Siciliji je već proglašena za događaj, koji je veći čak i od kraljevskog venčanja. Stručnjaci su uporedili medijski značaj njene svadbe sa onom koju su imali Megan Markl i princ Hari.

Kraljevsko venčanje princa Harija i Megan Markl: Mlada i mladoženja rekli "da", hor pevao simboličnu pesmu, odvezli se kočijom kao u bajci (FOTO) (VIDEO)

Analitičari su zaključili da je svaka devojka imala reprezentativnu dizajnersku venčanicu i da su poznati brendovi zaradili dosta novca na tome. Međutim, ističu da je popuplarna italijanska blogerka donela čak dvostruko više novca od vojvotkinje od Saseksa.

U Kjarinom slučaju, mediji su neprestano izveštavali o njenom večnanju, a ona je Dioru donela čak 5,2 miliona dolara, a čak 1,6 miliona samo od postova u kojima je govorila o haljini.

Vrednost uticaja medija (MIV) je algoritam koji je formulisan za merenje vrednosti digitalne pokrivenosti i plasmana brenda u medijima.

Dior je dobio čak 15 odsto od celokupnog MIV-a za Kjarino venčanje, dok je Živanši, koji je dizajnirano venčanicu Megan Markl dobio samo sedam odsto kada je u pitanju kraljevsko venčanje.

Svi mediji su ispratili svadbu popularne blogerke Foto: Instagram/chiaraferragni

To znači da je venčanica popularne Italijanke imala dvostruko veći uticaj od haljine Megan Markl.

Jedina osoba koja nije bila impresionirana venčanicom je modni dizajner Stefano Gabana, koji je za nju rekao da je jeftina.

Na venčanju ove popularne devojke su se mogli videti i drugi brendovi poput Prade, Lancome, Alberte Fereti...

Lepa Italijanka se udala za repera Fedeza (28) na romantičnoj ceremoniji u Subotu. Svečani događaj je pratio i vatromet.

Modna blogerka ima oko 14 miliona pratilaca na Instagramu, a njena venčanica je bila ispirisana bajkovitim motivima.

Kraljevsko venčanje Foto: Tanjug/AP

Fotografije sa venčanja pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA