≫ 

Britanska glumica u nikad provokativnijem izdanju, pokazala čime raspolaže i dokazala zašto važi za jednu od najlepšpih žena! (FOTO)

Glumica se našla u centru pažnje na dodeli nagrada GQ "Men of the Year Awards" U Londonu

  • 1
Kejt Bekinsejl, Foto: AP/Tanjug

Četrdesetpetogodišnja britanska glumica Kejt Bekinsejl važi za jednu od najlepših žena na svetu prema izboru časopisa FHM, a u centru pažnje se našla na dodeli nagrada GQ "Men of the Year Awards" U Londonu kada je crvenim tepihom prošetala u više nego provokativnom izdanju.

Britanska glumica šokirala priznanjem! Režiser je terao da snima seksi scene, a ona mu iz osvete uradila NAJODVRATNIJU stvar na svetu!

Ona je za ovu priliku odabrala neobičnu kreaciju, kombinaciju kimona i kupaćeg kostima. Haljina je imala dubok šlic, pa su njene duge noge bile u prvom planu, a i dubok dekolte je takođe bio vrlo upečatljiv.

Kejt Bekinsejl, Foto: Profimedia/Xposurephotos

Međutim, glumica je imala malih poteškoća dok je hodala crvenim tepihom, jer se njena lepršava haljina pomerala i otkrivala više nego što je glumica želela.

Kejt Bekinsejl, Foto: Profimedia/Xposurephotos

Lepu Kejt već godinama prate kritike da je previše mršava, čak i anoreksična, ali nju to nije mnogo pogodilo, a u ovoj odevnoj kombinaciji pokazala je sve svoje atribute i dokazala da ipak izgleda fenomenalno.

Ona ima ćerku iz braka sa kolegom Majkolom Šinom, a 2004. godine se udala za reditelja Lena Vajzmena, ali se taj brak završio pre dve godine.

VIDEO: Kristen Stjuart se izula na crvenom tepihu, i imala je jak razlog za to:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA