≫ 

Robi Vilijams treći put tata! Surogat majka na svet donela malenu Koko, ponosni roditelji svetu uputili emotivnu poruku (FOTO)

Ajda i Robi već imaju petogodišnju ćerku Teodoru Tedi Rouz Vilijams, te trogodišnjeg Čarltona Čarlija Valentina Vilijamsa

  • 0
Ajda i Robi dobili su treće dete, Foto: Profimedia

Ajda Fild (39) i Robi Vilijams (44) u petak ujutru postali su roditelji malene Kolet Džozefin Vilijams koja je već dobila nadimak Koko!

Slavni pevač i njegova supruga dugo su vodili boru za treće dete, koje je na svet donela surogat majka.  Ponosni roditelji odmah su na Instagramu podelili fotogafiju svojih šaka i bebine ručice, objavivši poruku koja je zbog iskrenih emocija oduševila milione ljudi ih prate.

"Imam psihički poremećaj, nešto nedostaje u meni..." Robi Vilijams šokirao svet novim priznanjem!

Ajda i Robi već imaju petogodišnju ćerku Teodoru Tedi Rouz Vilijams, te trogodišnjeg Čarltona Čarlija Valentina Vilijamsa. Kako su u maju pisali svetski mediji, par je čekao treće dete kako bi "kompletirali" porodicu.

- Krili smo od vas veome posebnu tajnu... Počastvovali smo da podelimo sa vama da smo dobili malu devojčicu... Dobrodošla na svet Kolet Koko Džozefin Vilijams! Bio je veoma dugačak i težak put stići ovde, zbog čega smo i ćutali o tome. Porodica dolazi u svim formama, i ova mala dama koja je biološki naša, bila je pažena od strane neverovatne surogat majke, kojoj ćemo biti večno zahvalni! - prvi je deo poruke koju je objavila Ajda.

Ajda i Robi, Foto: Profimedia

Sad puši kad poželi: Robi Vilijams za godišnjicu braka od žene na poklon dobio plantažu marihuane!

- Letimo do meseca jer imamo ovu prelepu devojčicu u našim životima i blagosloveni smo što živimo u svetu koji nam je to učinio mogućim. Uz Tedi i Čarlija, molimo vas da poštujete i privatnost Koko, te da nam dozvolite da se razvijamo unutar našeg novog tima od 5! - - zaključili su roditelji.

Emotivna fotografija koju su roditelji objavili na Instagramu, Foto: Instagram/aydafieldwilliams

Inače, Ajda i Robi trenutno su deo "X Faktora", nakon što su potpisali ugovor vredan 10 miliona funti!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA