Kajli Minog prvi put sa novim dečkom na crvenom tepihu! (FOTO)

Vezu sa Polom potvrdila je početkom jula na Instagramu kada je objavila njihovu prvu zajedničku fotografiju

  • 0
Kajli Minog, Foto: Profimedia

Slavna pevačica dosad nije imala previše sreće u ljubavi. Radi se o 50-godišnjoj australijskoj pevačici Kajli Minog, koja je juče bila jedna od zvanica na crvenom tepihu u Londonu gde je održana dodela GQ Men Of The Year nagrada.

U zlatnoj haljini, australijska "džepna Venera" dokazala je kako izgleda bolje nego ikad, a za to je zadužen i njen novi dečko, 7 godina mlađi Pol Solomons sa kojim je sinoć imala prvi zvaničan izlazak, jer je on zaposlen u GQ magazinu.

Kajli Minog napunila 50 godina i proslavila golom slikom! (FOTO)

Duo je izgledao jako srećno i nisu skidali osmehe sa lica, a Pol joj je došao kao melem na ranu nakon ljubavnog brodoloma sa mladim britanskim glumcem Džošuom Saseom koji ju je zaprosio nakon 6 mesec vezei, a zatim i prevario sa kolegicom sa seta.

Da stvar bude još gora, navodno mu ona nije bila jedina ljubavnica, a Džošua je navodno svoju dragu iskorišćavao zbog slave i novca.

Kajli i Pol prvi put zajedno na crvenom tepihu, Foto: Profimedia

Kajli mu je tako platila skupocenu operaciju presađivanja kose, a glumac je i živeo u njenoj vili u Londonu. Međutim, nakon što je saznala za prevaru, Kajli ga je momentalno izbacila iz kuće.

Vezu sa Pol potvrdila je početkom jula na Instagramu kada je objavila njihovu prvu zajedničku fotografiju, prenosi Dnevnik.hr.

- Život mi je, ne želim reći malo, reći ću mnogo bolji. Život je sjajan. Možete to protumačiti kako vam odgovara. Moguće je da ću se udati i imati decu, a možda i neću. Rekla sam da to možda nije za mene, ali možda i jeste - otkrila je nedavno Kajli.

VIDEO: Arijana Grande se udaje posle nekoliko nedelja ljubavi, a njen dečko krije tužnu priču

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA