≫ 

"Ti si sunce mog života..." Primio je Emi nagradu, a onda pred svima zaprosio devojku i raspametio svet rečima koje je izgovorio! (VIDEO)

Reditelj čuvenog Oskara oduševio je prisutne u sali kada je sa nagradom u rukama zaprosio svoju devojku

  • 1

Reditelj Oskara i mnogih drugih dodela nagrada, Glen Vajs (57) na nesvakidašnji način je zaprosio svoju dugogodišnju devojku Džen Svendsen na dodeli Emija, i to tokom primanja nagrade za svoje umeće.

Vajs je prvo sve rastužio kada je pomenuo svoju majku koja je preminula pre dve nedelje, a zatim je usledilo veliko iznenađenje, kada se obratio svojoj devojci.

Hajdi se pojavila sa dečkom i džinovskim dijamantom na ruci, a kada su je pitali da li je to verenički prsten - sve je oduševila! (FOTO)

Pred svima je zaprosio devojku Džen/ Printskrin: NBC

- Mama je uvek verovala da treba pronaći sunce u svim stvarima i obožavala je moju devojku Džejn. Džen, ti si sunce mog života. I mama je bila u pravu, nikada ne treba pustiti svoje sunce. Znaš zašto ne volim da te zovem svojom devojkom? Zato što želim da te zovem svojom ženom - rekao je režiser i izazvao oduševljenje čitave sale.

Usledio je gromoglasan aplauz, Džejn je bila van sebe, pridružila mu se na sceni, a publika je bila oduševljena onim što se dogodilo. Vajs je zatim kleknuo na jedno koleno, a Džejn nije mogla ništa drugo nego da kaže "da"...

VIDEO: Da li su Oskari uvek bili fer?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA