≫ 

Poslednji Džoker umro je na tragičan način, a ovo je prvi pogled na novog glumca u toj ulozi, kojeg zovu "čudo Holivuda" (VIDEO)

Od oktobra 2019. godine u ulozi Džokera gledaćemo Hoakina Finiksa

  • 1
Pokojni Hit Ledžer kao Džoker u "Mračnom vitezu", Foto: Profimedia/Everett

Glumac Hit Ledžer preminuo je 22. januara 2008. godine, a u julu 2018. film "Mračni vitez" ("The Dark Knight") napunio je 10 godina.

Čitavu deceniju kasnije vreme je za novo ostvarenje i novi lik koji će publici predstaviti Džokera, ali u malo drugačijem obliku. Reditelj Tod Filips promešao je karte, pa ćemo novog Džokera - glumca Hoakina Finiksa (kojeg zbog potpuno mirnog života is manjka skandala zovu "čudo Holivuda"), videti u civilu, ali i pod punom maskom.

Imali su slavu, bogatstvo i uspeh, pa ipak oduzeli sebi život: Šta poznate ličnosti tera na samoubistvo? (FOTO) (VIDEO)

Pogledajte prvi snimak Hoakina Finiksa u ulozi Džokera:

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Todd Phillips (@toddphillips1) on

Pokojni Hit Ledžer pored uloge Džokera za sobom je ostavio filmove po kojima će zauvek ostati upamćen, a samo neki od njih su "Planina Broukbek" i "Kazanova".

Hit je bio zavisnik od narkotika i alkohola, zbog čega ga je najveća ljubav, glumica Mišel Vilijams i ostavila 2007. godine. Mišel je Hita upoznala 2004. godine, a 2005. dobili su ćerku Matildu. Međutim, priča se da nije mogla da podnese toliki pritisak, a upravo njen odlazak navodno je dotukao slavnog glumca.

Pokojni Hit Ledžer i Mišel Vilijams, Foto: Profimedia/Allstars

Nekoliko godina posle tragičnog događaja otkriveni su Hitovi dnevnici, u kojima se nalaze crteži, fotografije klovnova i isečci iz stripova, dok je na kraju istog napisao samo jednu reč - zbogom.

Inače, "Mračni vitez" objavljen je nekoliko meseci nakon glumčeve smrti, a za ulogu Džkera u istom posthumno je dobio Oskara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA