≫ 

Džejn Fonda priznala da žali zbog plastičnih operacija, pa otkrila zbog čega ih je imala toliko

- Volim starija lica. Volim lica na kojima se vide da su proživeli nešto - izjavila je slavna oskarovka, koja će u decembru napuniti 81 godinu

  • 2
Džejn Fonda/ Foto: AP/Tanjug

Slavna glumica Džejn Fonda (80) koja i dalje izgleda odlično i aktivno vežba, progovorila je o plastičnim operacijama koje su promenile njen fizički izgled.

Fonda trenutno promoviše svoj novi dokumentarac "Džejn Fonda u pet činova", a o svom izgledu je progovorila na jednoj od promocija u Njujorku.

Slavni glumac koji godinama važi za šmekera i frajerčinu uhvaćen u neprepoznatljivom izdanju, svi se pitaju šta mu je sa kosom?! (FOTO)

Džejn Fonda/ Foto: Profimedia, INSTAR Images

- S jedne strane, mrzim što sam morala da promenim svoj fizički izgled da bih se dobro osećala. Ali, neću da lažem. Bila sam umorna od toga da izgledam umorno čak i kada to nisam - priznala je glumica, koja voli što izgleda dobro za svoje godine, ali ne krije da je za to zaslužna estetska hirurgija.

- Volim starija lica. Volim lica na kojima se vide da su proživeli nešto. Volim lice svoje koleginice Vanesse Redgrave - istakla je Fonda i dodala da žali što nije bila hrabrija i što nije mogla da stari bez odlaska pod nož.

Džejn Fonda/ Foto: AP/Tanjug

Iako ima 80 godina, slavna glumica i dalje aktivno vežba, samo smanjenim tempom.

- Vaše godine su stvar vašeg stava - zaključila je Džejn, koja je i dalje aktivna glumica i fitnes instruktorka, a vežbanje joj, kako kaže, pomaže u dobrom držanju, koje čini da izgleda mlađe.

VIDEO: Šta se desilo sa Kameron Dijaz i zašto je nestala?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BASA

    23. septembar 2018 | 08:11

    Dzejn hvala na istini ! Bravo

  • dzejn

    25. septembar 2018 | 21:48

    to je istina.kad staris osecas se jos starijim i bolesnijim kada se pogledas u ogledaslo,a srce mlado. ko ima mogucnosti dobro ko ne zeli opet dobro.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA